Fiuk! Milyen piat isztok?
Es mennyit?
Mit kevertek mivel?
Mennyitol rugtok be?
Milyen rendszeresseggel isztok?
Kort is irjatok.
Én mindenivó vagyok ha arról van szó. Száraz, keserű italok kivételével bármi jöhet. :)
Amúgy a személyes kedvencek:
- Rövid: vodka, tequila, Jägermeister
- Hosszú: fröccs, (jóféle) világos sör
Egyfajtát iszok, ha tehetem nem keverem semmivel. Esetleg sört kísérőnek rövid mellé, ha gyorsan be akarok rúgni.
Az hogy mennyitől rúgok be, változó. A lényeg, hogy minél több cukor és/vagy szénsav van az általam elfogyasztott italokban, annál hamarabb rúgok be. Az is számít, hogy evett-e előtte vmit az ember ami felszívja, vagy éhgyomorra iszik.
Az hogy milyen rendszerességgel, szintén változó. Aki inni akar, annak nem kell indok.
26/F
"Milyen piat isztok?" Leggyakrabban minőségi sört(kraft, belga és angol ale-ek, német, cseh és szlovák lagerek), de nem vetem meg a minőségi töményt sem(whisky, cognac/brandy, Unicum, koktél alapnak szoktam venni vodkát is).
"Mit kevertek mivel?" Mint említettem, a vodkát éppen azzal, amit szeretnék a koktélba rakni. Amúgy mást nem.
"Mennyitol rugtok be?" Nem tudom, szerencsére még csap spicces voltam, de nem is vágyok a berúgásra, nem épp kellemes érzés.
"Milyen rendszeresseggel isztok?" Majdnem minden hétvégén, de mértékkel(és az nem a vödör, még mielőtt... ).
Buliban Sör(edelweis,Hogarden) rövidből mézes jim Beam vagy Jack daniels tisztán jéggel.
Otthon valami finom Bor.
Keverni nem igen ajánlatos ha csak nincs kedved hányni.
Általában minden hétvégén Buli van amikor csak 1-2korsó van amikor több:D
Párommal alkalomfüggő akkor inkább borozunk.
Hogy mennyitől rúgok be?ez is alkalom függő van amikor elég 3-4korsó sör is ha fáradt vagyok vagy ha nem ettem.
De ha rákészülök a helyzetre akkor 10korsó+pár pohár whhisky már betesz azért.
21F
"Milyen piat isztok?" - Alapvetően boros vagyok, de a volt lakóhelyemnél lévő törzskocsmámban nem jó a bor, ott sörözni szoktam. Ha valakit köszöntünk, akkor töménnyel koccintunk, én a gyümölcspálinkákat és a keserűlikőröket szeretem.
"Es mennyit?" - Teljesen változó, de igazából soha sem számolom. Ritkán szoktam ottragadósan kocsmázni, inkább jövés-menés közben ugrok be egy-egy italra, attól függően, hogy melyik helyen melyik jóismerősök jelenléte valószínűsíthető.
"Mit kevertek mivel?" - Vagy sör, vagy bor (tisztán vagy fröccsben) az alap, aztán a helyzettől függ, hogy beszúr-e közé az ember egy-egy tüskét (a fent említett töményekből) vagy nem.
"Mennyitol rugtok be?" - Duhaj legénykoromban egy kiadós, reggelig tartó buliban meg tudtam inni több, mint két liter bort, persze csak apránként elszopogatva, közben falatozgatva, na meg táncolva, nótázva, akkor voltam olyan kellemesen részeg. (És persze olyankor már nem is hagytuk abba a bulizást "arra a kis időre" amíg ismét beesteledik, és kezdhetjük elölről. :) Szerintem ma már sokkal kevesebbtől is kidőlnék, de igazából nem tudom. Nem szoktam a határaimat feszegetni ezen a téren.
"Milyen rendszeresseggel isztok?" - Hetente általában két nap van, hogy jövés-menés közben kocsmázok, rendes beülős esti sörözések-borozások havonta kétszer ha adódnak.
"Kort is irjatok." - 49/F
Sörös vagyok, minden mennyiségben iszom, csak simán szomjúságra is, ha tehetem. Rövidet is szeretem, unicum vagy házi pálinka, mást csak alkalmakként.
Semmit nem keverek, ha valami annyira rossz, hogy magában nem lehet meginni, akkor keverve sem érdemes.
Én elég jól bírom, nem könnyű berúgatni, sör + pálinkából nagyon sokat meg tudok inni, de a reggelt megérzem akkor is, ha éjjel amúgy tiszta volt a fejem, úgyhogy ezért az utóbbi időben visszavettem a fogyasztást.
Minden nap iszom valamit.
41
" Aki nem piál, az minek él ?".
Aki piál, az alkoholista , és úgyse sokáig él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!