Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hova dugjuk a piákat?

Hova dugjuk a piákat?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulásra megyünk . És akarunk vinni piát. Hova dugjuk, hogy ne vegyék észre ?
2010. máj. 1. 18:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a táskádba :)

De hány évesek vagytok?

2010. máj. 1. 18:23
 2/21 anonim válasza:

táskátok mélyére ott senki nem veszi észre!:)

este meg sunyiba megisszátok;)

2010. máj. 1. 18:23
 3/21 A kérdező kommentje:
Ja ja mi is úgy gondoltuk, hogy majd a tásábaeldugjuk csak golndoltam valami más őtlet is van csak aért kérdeztem . :D Majd este megisszuk . Ja amúgy 13-14 évesek vagyunk. Heh jobb előbb elkezdeni nm ? :D
2010. máj. 1. 18:28
 4/21 anonim válasza:
Hát, én nemtudom hogy előnyös-e 13éves kölyköknek alkoholizáli.. Érezzétek jól magatokat, de ahoz nem feltétlen kell alkohol, hogy felszabaduljatok (félre ne értsetek, a drog is rossz dolog) De, csak a táska marad, (hogy a témánál maradjunk) a végbélbe egy 7decis bor feldugása bajos egy kissé...
2010. máj. 1. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
Sehova. Egy fantás üvegbe töltsd át, úgy nem feltűnő. De én nem vinnék piát, ráérsz még inni.
2010. máj. 1. 18:54
 6/21 anonim ***** válasza:
a bort öntsd kólásüvegbe nemfog feltünni senkinek max ha felrázza , egyéb vlágos italokat meg ásványviznek álcázva tökéletes xD
2010. máj. 1. 19:01
 7/21 anonim ***** válasza:

Idd meg.

Érdemes olyan piát venni, amiről színre nem nagyon mondják meg, hogy nem üdítő, betöltöd üdítősüvegekbe és elviszed úgy. De ha az osztálykirándulás attól lesz élmény, hogy "úgy bebaszcsiztunk mint a ló", az már régen rossz.

2010. máj. 1. 19:02
 8/21 anonim ***** válasza:
nekünk 13évesen a kircsin az vlt a merészség, h sokági fent maradtunk, és hülye sztorikkal szórakoztattuk egymást....
2010. máj. 1. 19:26
 9/21 anonim ***** válasza:

Óó hát ezek a 12-15 éves korosztály beli osztálykirándulások nagyon merészek voltak :D

Emlékszem már 10 kor takarodó volt, reggel ébresztés, kötelező múzeum látogatás, a tanárok kutatása a pia után "kisfiam hogy képzeled ezt hogy iszol, nem kocsmába vagyunk" meg a hasonló lökött szokások :D

2010. máj. 1. 19:56
 10/21 anonim ***** válasza:
radiátor mögé, wc tartár. ez a rakd flakonba, majd összetévesztik mással, az hülyeséh, beleszagolnak... ha olyanok, a tákát is átkutatják.:)
2010. máj. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!