A nagy, másfél literes kiszerelésű ser jobban megéri? És minőségre is jó?
#1 pont az Argus az a márka amelyiknél nem ugyanaz a sör van a PET palackban és a dobozban, ha elolvasod az összetevőket akkor a dobozosban nincs kukorica (az 550 ml-esben már van az 500ml-esben még nincs) míg a nagy kiszerelés kukoricás.
Nekem az a véleményem a PET palackról, hogy bár nem elegáns, de ha van társaság és gyorsan elfogy akkor megéri.
Igen, többet kapsz a pénzedért, de PET palackba általában olcsó nagyüzemi lagerek kerülnek(bár vannak kivételek, pl.: Dunai Ászok, Palóc Búza... stb.), tehát minőségre nem jó.
Argusokról... régen a Zaklady Piwowarskie Glubczyce gyártotta a dobozosakat, a Gold-ot a Van Pur, a Maestic-ot meg a Pivovar Protivín, a PET palackosat meg nem tudom ki, de nem volt azonos a dobozossal, mert abban előbb volt kukorica. Most már a mostani dobozos Premium-ban is van, de Strong-ban nincs, bár ettől még nem igazán minőségi, tipikus olcsó lengyel sör, mint a Karpackie, a Dehelder meg a Prince. A Gold elvileg még mindig Van Pur termék, bár egyik ismerősöm szerint a palack designváltásával édesebb lett. És szerintem eddig is túl édes volt, szóval ez nem hiszem, hogy jót tett neki. Ugyanakkor ha valaki nagyon édesszájú, lehet, hogy szeretni fogja. A Maestic-et még mindig a Pivovar Protivín gondozásában készül, és változatlanul egy korrekt cseh pilsner, a hazai szegényes piacon, ahol nagy hiány van minőségi ivósörben(se a kraft, se a nagyok nem tudnak igazán sok mindent felmutatni), igazi ajándék. Ajánlom mindenkinek! :)
Árban jobban megéri, minőségre jó, hát... én még tényleg minőségi sört nem láttam pet palackban árulni. Bár mint írtad nem vagy válogatós, akkor meg lényegében jó a palackos is.
Mondjuk engem zavar, hogy kimegy belőle a szénsav, egyszerre kell meginni az egészet, ami egyedül azért nem megy túl könnyen, ha többen vagytok, akkor egy parkba kiülős sörözéshez jó lehet például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!