Nagyon megviselne, ha kb. másfél évig egyáltalán nem ihatnál alkoholt? Kibírnád?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 22:13
2/9 anonim válasza:
Most decemberben volt 7 éve, hogy egy kortyot sem ittam. Egyszer ettem meg egy doboz bonbon meggyet, és slussz... Még szilveszterkor sem ittam pezsgőt.
Kibírtam, mert rákényszerültem az egészségi állapotom miatt.
Miért kérdezed?
3/9 anonim válasza:
Simán. Magamnak sosem veszek alkoholt, inni csak akkor szoktam, ha kínálnak, az pedig ritkán fordul elő.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért merült fel bennem a kérdés, mert a gyerekvállalás témakörben olvasgatva a kérdéseket meglepett, hogy (főleg így az ünnepek környékén) milyen sokan kérdezik, hogy ihatnak-e, mit és mennyit terhesség, vagy szoptatás alatt. Egymást bíztatják, hogy pár kortyot lehet, meg nehogy már ennyit ne engedhessenek meg maguknak. Biztos nem árt pár korty, de nem értem miért nem lehet kibírni. Viszont az én véleményem nem mérvadó, mert én amúgy sem szeretem az alkoholt, soha nem iszok, tehát nem kérdés, hogy kibírtam piálás nélkül a terhesség és szoptatás időszakát. Lehet, hogy ez másoknak nem ilyen könnyű.
2014. jan. 1. 22:28
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem viselne meg, sőt!! Nem tudom az emberek hogy érzik, de véleményem szerint nem kell részegnek lenni ahhoz hogy jól érezzem magam buliban, vagy most éppen szilveszterkor.
Nem mondom hogy néhány kortyot sem szabad, de nem hinném hogy bármi is múlik azon hogy iszik-e az illető, vagy sem.
7/9 anonim válasza:
1,5 évig nem ihatnék???????
Viccnek is rossz.
8/9 anonim válasza:
Simán, sose iszok alkoholt, nem is szeretem.
9/9 anonim válasza:
Nem viselném nehezen, de egy pohár jó bor, pezsgő hiányozna azért a vacsora mellől néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!