Szerintetek az baj ha minden hétvégén meg iszok kb. másfél liter Wisky-t és max két liter sört? Általában jól érzem magam. Most, hogy nyár van előfordul, hogy minden nap iszok sört, szerintetek baj? 19 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:33
1/14 anonim válasza:
jó úton haladsz a butulás felé, csak így tovább :D
2 év múlva annyira szenilis leszel, mint egy 60 éves XD
2/14 anonim válasza:
Szegény agysejtjeid...nem sok marad belőlük pár év múlva. Meg a májadból sem.
3/14 anonim válasza:
hát, a whisky lehet h sok :D sőt, biztos:) a sör sztem belefér, ha annyira jól esik és nem viszed a napi számot túlzásba..nekem volt már olyan h minden héten boroztam(mármint a hétből kb 1-2 nap volt ilyen, hétvége) azért, mert jól esik és nem seggrészegségig:D amúgyis lány vagyok:D
4/14 anonim válasza:
hát eléggé baj minden hétvégén 1,5 liter az nem semmi
8/14 anonim válasza:
szerintem nem,mert én is ezt csinálom,whiskey-vel és sörrel(sört eddig évente kb. 3szor ittam)! :D
hétköznap is!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!