Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elveszti a sör a hatását?

Elveszti a sör a hatását?

Figyelt kérdés

Kőbányai sörről volna szó. Lehűtött dobozos kőbányai sört vettem, de nem szeretném most rögtön meginni és lehűteni sem szeretném, nincs felbontva.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha nem bontom fel és nem tárolom hűvös helyen a sört és 2 nap után szeretném meginni, nem lesz kevésbé érezhető az alkohol?

2016. nov. 1. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

az alkohol mennyisége nem fog változni,de ha teli gyomorra iszod,lehet megse érzed az elsőt,de az alkohol ha melegíted,jó szobahőn nem hinném persze,akkor elkezd párologni is alkohol gőz lesz belőle,de mivel a szobahőn már nem olyan meleg egy idő után lecsapódna,szval az alkoholra célozva: mennyiség ugyanannyi

sör "hatása" mint ital: egészség

De melegen olyan mint ami kifolyik......

jó nem vagyok 18 nem voltam berugva még soha de egy-két sört már megittam az életben...nekem sose volt más a hatása akár hütőböl vettem ki akár szobahőn hagytam...

2016. nov. 1. 18:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó, kösz. Nyilván nem rúgok be 6 ör alatt, de mindenképp meg szoktam inni egy-két sört néha és akkor kicsit kellemesebben érzem magam. Én tegnap úgy éreztem két sör után, mintha egyet sem ittam volna (szobahőn volt), majd mikor a hűtöttből ittam (jéghideg), ugyanúgy 2 után jól éreztem.
2016. nov. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!