Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Finom a Boszorkányvér nevű bor?

Finom a Boszorkányvér nevű bor?

Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék venni ballagására és nem tudom, hogy milyen. Finom e vagy sem. Csak hogy félédes és vörös. És tetszik az üvege:)
2010. ápr. 26. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igazán, iszonyúan magas a csersav tartalma.
2010. ápr. 26. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem natúr bor hanem mesterséges.
2010. ápr. 26. 21:43
 3/4 anonim válasza:
100%

Nekünk is tetszett az üvege(egyik jókomámmal vettünk anno még). A véleményünk háááát... kólával elmegy.

Én igazából az édes fehérborokat szeretem (ha natúr magában "kell" inni). A történethez hozzátartozik, hogy régebben a bor csak a buli kelléke volt, én magam igazán nem szerettem. Ma már megveszem ebéd utánra is.

Szóval, ami jó bor volt számomra:

Tokaji Aszu 3 puttonyos. 1000 körül kifutja és igazán jó íze van.

Tokaji Fordítás- nekem túl édes volt.

Ma ebédre egy szuvenírbe kapott Feind bort bontottam fel, és azt kell mondjam kimondottan finom. Érezni rajta a szőlő ízét. Ajánlom :)Komoly. Habár az üvege annak sem extra.

Vigyázzatok a szép üvegű borokkal. Sok száraz van közte, ami sokaknak nem ízlik, de nagy kuriózumnak számít.

(Tudom még millió bor van a világon, nagyon keveset ittam még, és nem is értek hozzá, ezek szvsz-ek, míg valaki letámadna.)

Ha olcsóbb kell, bármilyen Muscat Ottonelt ajánlok, van belőlük olcsó is, és finom is (talán edelényi? narancssárga cimkés. Eddig mindenkinek ízlett akinek kínáltam és olyan 300Ft körül)

Vörösborból amit ittam és finom és olcsó, az az egri merlot és medina. A bikavér szintén száraz (számomra) magába nem finom.

Ha nekem kéne valami különleges bor, megünnepelni egy jeles eseményt (,akkor arra pezsgőt vennék, valami különlegeset (azokkal ritkábban is farag be az ember)), akkor én egy Tokaji 5puttonyost vennék talán most ebben a pillanatban.

Remélem segíthettem vmit.

Jó ünneplést :)

2010. ápr. 26. 22:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. ápr. 27. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!