Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez most akkor "eredetinek"...

Ez most akkor "eredetinek" számít?

Figyelt kérdés
még sosem ittam portoricoi rumot, vettem ezért egy kis üvegeset vagyis egy "Portorico 60" szeszesitalt, de itthon nézem hogy ez Zwack termék illetve ők forgalmazzák származási hely meg nincs rajta, akkor ez most itthon készített valami és az igazi amit így emlegetnek sokkal másabb?
2016. okt. 15. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan kérlek. Maximum csak a nevében portoricoi.
2016. okt. 15. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
arra lennék kíváncsi hogy legalább rendes rumot vagy aromázott 60 fokos finomszeszt kaptam ennyi pénzért, még egy összetevőket sem írtak rá...
2016. okt. 15. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam róla:

[link]

[link]

Elvileg csak rummal aromázott finomszesz (5% rumtartalom). Ezért az árért már nem lehet ihatatlan, de ahogy írják, inkább koktélba, meg kólába való.

2016. okt. 15. 19:15
 4/5 Phoney ***** válasza:

A Rum-Verschnitt sajnos nem rum. Valóban 5% rumot kell tartalmaznia. Egyébként a valódi rum általában nem is olyan ízű, mint a Portorico és hasonlók. Csak egyszer ittam olyan valódi rumot (Old Monk), ami emlékeztetett ezekre, csak persze az sokkal jobb volt.

Egyébként önálló italnak eleve nem jó a P60 és nem is erre találták ki, még akkor sem, ha felhígítod. A 40-es változaton sokkal jobban érződik az igyekezet, hogy önálló italnak próbálták belőni.

Ha tényleg rumot akarsz, akkor olyan rumot keress, amire nem Rum-Verschnitt és nem Inländerrum van ráírva. Persze amúgy a valódi rum is lehet rossz.

2016. okt. 15. 21:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, igazából nagyon becsapva érzem magam. a tipikus rum íze persze megvan, de úgy inni, hogy ez egy utánzat elég lehangoló mindenesetre
2016. okt. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!