Royal vodka jó alapnak számít?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból készítettem egy ajándék kalinkából kamillás, lándzsásutifüves, feketeteás, keveréket, ami igazából olyan lett mint a zubrovka és a tátratea szerelemgyereke, és mindenkinek nagyon ízlett aki megkóstolta, most szeretném ismét elkészíteni, milyen vodkát ajánlanátok? egy jobb minőségű vodka mennyire emelné a minőséget?2016. jún. 15. 19:26
1/4 anonim válasza:
Semennyire valószínűleg. A vodka semleges ízű alkohol, minél jobb minőségű, annál kevésbé van íze. Ezek a cuccok meg teljesen elnyomják a legkommenszebb vodka mellékízét is, ha volt neki. Fölösleges ilyen pancshoz drága vodkát venni. A Bajkál amúgy meglepően jó, legalábbis, amit Moszkvában ittam, az nagyon jó volt. Idehaza láttam olcsón, de nem biztos, hogy ugyanaz a cucc, mint az ottani.
2/4 anonim válasza:
A royal vodka, kalinka egy halom hulladék, erős, zavaró mellékízzel.
3/4 anonim válasza:
én évek óta Royal vodkából főzök tojáslikőrt, de tisztán azért nem iszom meg
4/4 Phoney válasza:
Az olcsó vodkákban a mellékíz erőssége érzékcsalódás, valójában nem erős, csak a vodka száraz üressége mellett tűnik annak. Valójában nagyon könnyű elnyomni. (Pl. 1:1 pálinka-vodka keverékben nem lehet észrevenni a vodkát.)
Pár nap/hét összeérés után a legtöbb likőrben sem ismerhető fel szinte semmilyen vodka. Ha az italod cukrozatlan, akkor esetleg tehet különbséget a drágább vodka, de ez esetben én inkább az áztatási hőmérsékletet emelném 60 fok környékére (1-2 órán át), és akkor teltebb ízt adnak a növények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!