Milyen whisky-t ajánlotok? Bővebben lent
Legyél olyan kedves és tarts beszámolót majd, hogy mit változott a Black Label! :)
Koval.
Lehet kapni kis üvegeset is, szerintem próbáld ki. Nem egy füstös karakter, de nagyon különleges.
Ha lágyabb ízt keresel, akkor pedig 10 éves Glenfarclas. Nem füstös, pont az ellentétje, de ha a Blue Label már presztízs, javaslom kóstold meg, biztos átértékeled.
Mind a kettő remek ital, ideje lenne túllépni a marketing által eladott JW, JB vonaltól, azonos áron belül százszor jobb whiskyk is vannak.
ma 13:31
Hány másik bourbönt ismersz a Koval áráért? Mert ezért az üvegenkénti 11-12-ért én még csak legalább ilyen jókat ittam. Az biztos, hogy érdekes, de jobbnak nem jobb (részemről inkább erőltetettebb), mint az árkategória többi bourbönje. A rozswhiskyjük meg olyan, hogy ennyiért sokkal inkább 1776 Rye vagy akár a Bulleit Rye. (Persze lehet, hogy csak nálunk adják ilyen drágán a Kovalt és az USÁ-ban amúgy sokkal jobb vétel.) A többi whiskyjük (millet, four grain, stb.) biztosan még szokatlanabb („különlegesebb”), de ettől még nem lesz jobb a többinél. Egy csomó ember a szokatlant keresi a drága italok között, mikor még a normálisból sem ismeri a jót.
Amúgy a Jim Beamek ár/értékével semmi baj nincsen (esetleg a Devil's Cutnál drágábbakkal, azokat nem ismerem), és a Johnnie is csak az elmúlt években csúszott le ilyen szempontból. 4-5 éve még csak a Blue Labelre volt igaz a Johnnie alapszériából, hogy gyenge vétel, de a Blue Labelnek megvan az a külön célcsoportja, akiknek tökéletes.
Phoney-val nem veszekszem mert ő igazi szakértő itt. :) ( nem vicc, tényleg )
Az általam felsoroltakat kóstoltam, nekem ízlettek. Arra próbáltam csak rávilágítani hogy a JW-en túl is van élet és izgalmas italok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!