Milyen jófajta, de relatíve olcsó italokat ajánlotok a következőkből: whisky, tequila, gin, rum, stb?
Bárszekrényfeltöltés :)
Nem akarok 10-20 ezret csak egy üveg italért kiadni, de a pár ezres alját se venni. 5-6-7 ezer még kb OK italfajtánként.
Whiskyből pl. Jack Daniels esetleg drágább Johnnie Walker Black Label (a red az gagyi), Tequilábol Olmeca-ra gondoltam, ezek milyenek? Ballantines whisky van, na az pl. csak kólával keverve megy el..
Tequila: a hazai kínálatból ennyiért szerintem csak az El Jimador 100% de Agave tequilának van értelme, abból is inkább a reposado változat, nem a blanco. (A sima El Jimador nem jó, az Olmecát egyszer próbáltam, ingyen se kéne.)
Whisky: Old Grand Dad's, Jim Beam-ből az alap fehéren kívül bármelyik (ár/értékben szerintem a Rye a legjobb), Evan Williams-ből bármelyik, Ballantine's 12 (az alap Balit én se szeretem), Crown Royal (ha nem baj, hogy nagyon visszafogott íze van), Békési Single Barrel (a 001-es hordó jó, a többiről nem tudok nyilatkozni). A Johnnie Black is jó, de az a 9e már egy kicsit sok érte.
Rum: Brugal Extra Viejo, illetve hacsak meg nem változott azóta, akkor a Flor de Cana 7 éves is elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!