Milyen whiskyt ajánlotok karácsonyra? (10 Ezer Ft könyékén. )
Hello!
Kérnék egy kis segítséget. Karácsonyi hagyományunk, hogy minden évben valami újfajta whiskyt próbálunk ki. Végig mentünk az ismertebb márkákon a Chivas-ig bezárólag.
Most jöhet valami új. Én ezt néztem ki: Jack Daniels Single Barrel. Erről van valami véleményetek? Vagy mit ajánlanátok e helyett?
Köszi előre is!
Skótból ennyiért csak single malt-ot vegyél. Ebben az árban pl.:
Benromach 10
Bruichladdich 10
Laphroaig 10
Talisker 10
Highland Park 12
Arran 10
BenRiach Curiositas 10
(Ezeket ajánlották a veterán szkoccsosok, mikor ugyanebben az árban kerestem.)
Amerikaiból én Jack D-ért adnék utoljára tízezret, de ha szereted az alap Jacket, akkor gondolom a single barrel sem lesz nagy csalódás. Ezt a pénzt sokkal érdemesebb egy olyan amerikai márkára költeni, aminek eleve a prémium whisky a profilja (pl. Blanton's, Elijah Craig), mert a Jack-é nem az. (A J.D. single barrel ugyanaz a whisky, mint a sima ötezres, csak jobban érlelve.)
Jim Beam BOURBON,
Jack Daniels
Johny Walker black label
Crown Royale
Phoney: JackD-t az Auchan-ban néztem ki és csak azért lett szimpi, mert olyan különleges volt az üvege, de nagyon örülök a válaszodnak, mert ez alapján tuti nem azt fogok venni. Kit érdekel, hogy hogy néz ki, a lényeg, hogy mi van belül...
Nem akarok túl füstöset, így elsőre ezek maradtak: Elijah Craig, Arran, Highland Park, Bruichladdich...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!