Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretitek a whiskey-t/whisky-...

Szeretitek a whiskey-t/whisky-t? Melyik márkát részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Tisztán vagy valamivel keverve isszátok inkább ?

2016. szept. 27. 00:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon bírom, mindig van itthon 1-2 üveg. Az elérhetőbb, olcsóbb márkákból a Jim Beam és a Heaven Hill az amit kedvelek. A 12 éves Glennfidlich, 12 éves Chivas és a 14 éves Scapa is baromi jó, az azért kicsit drágább.
2016. nov. 9. 10:55
 12/14 anonim válasza:
48%

a 2.nak üzenném hogy vagy szar helyen vásárol vagy nem érth hozzá!

Imádom a Whiskey-t Single Maltokat részesítem előnyben nyílván a legjobban de ha mindenképp márkát kéne mondanom akkor johnnie walker black label-t szoktam inni vagy Arran-t egyébbként én minden hogy iszom a gyengébb whiskey-ket pl sima Jim Beam nálam simán mehet almával esetleg kólával de általában vízzel (ezt csak kóstolásnál) vagy szódával és persze tisztán.

2016. nov. 9. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Talisker a kedvenc.

Tisztán, néha egy jégkockával.

2017. szept. 28. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Amik nem kommersz kategóriák és bőven elérhető áron vannak, valamint tisztán is megiszom:

- Jameson

- Chivas Regal 12 years

- Maker's mark

- Glenfarclas 10 years

- Dalmore 10 years

2022. febr. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!