Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholtartalmú italokat...

Az alkoholtartalmú italokat az íz miatt isszák?

Figyelt kérdés

Nos, elég hülye kérdés. Ittam már mindenféle alkoholos italt, de egyiket sem találtam finomnak. Más finomnak találja, és azért issza?

Például vegyük a sört. Minden férfi szereti, én undorodom az ízétől, teljesen felforgatja a gyomromat. Elegáns a borfogyasztás vacsoráknál, viszont én még egy kortyot sem tudnék meginni, hogy ne kelljen leöblíteni. Az ecetre emlékeztet az íze, aminek a szagát sem állhatom ki. A whiskyt mások nagyon finomnak találják, nekem az sem ízlik egyáltalán, ha keverem, akkor nagyon töményen elnyomja például a kóla ízét akár kis mennyiségben. Egyedül a vodkát bírom elviselni, annak a szaga és íze is viszonylag kellemes. De a többit hogyhogy nem?

2016. szept. 26. 22:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ott az alkoholmentes sör. Azt ugye csak az ízéért isszák. Családi-rokoni jellegű kertipartira valaki véletlenül olyant vett a múltkor. Kissé furcsa íze volt, nem volt élvezhető, tehát soha nem fogok olyant venni, az ízéért. A hatásáért meg evidens, hogy nem.

Bár kell lennie finom alkoholmentes sörnek is, különben nem fogyna belőle olyan sok. Viszont ha a sör ízét szeretni valaki, akkor ebből kifolyólag az íze miatt is ihatja. Persze, csak az első üveggel, a másodikat ugyanis már hat az emberre.

Tokaji aszút is ittam, annak is jó az íze, de berúgni drága. Meg a drága borokat is az íze miatt isszák, ugyanis abból ca. egy decit iszik az ember, az meg kevés a berúgáshoz, viszont lassan, élvezettel isszák.

A borkostóló a kettő kombinációja, ugyanis azt ízek miatt kóstolja őket végig az ember, de azért jól is akarja érezni magát. De ha többfélét kóstol az ember, akkora kis adagok összeadódnak, akkor már spicces lesz, vagy ha túlzásba viszi, akkor be is rúghat.

2016. okt. 23. 00:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Megsúgom neked, hogy gyerekként nem szerettem semmilyen alkoholt sem, kamaszként meg csak a pezsgőt, és felnőttként is eleinte csak a kevertet (vodkanarancs és rumoskóla), és később kezdtem csak sört és bort inni, de az utóbbi időben főleg azokat iszom.
2016. okt. 23. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!