Mennyire rúghatok be egy üveg bortól?
testsúly/nemtől függ de azt eszed ágába se volt leírni ide....minél több zsír--->több alkoholt bírsz
12% azt jelenti,hogy 100ml italba,12ml az alkohol....1ml alkohol = 1 cm3 alkohol...és az alkohol sürüsége 0,789 azaz kb 0,8gramm/cm3 ( azaz ml) tehat 1ml =0,8gramm...akkor ha 1 üveg bor 7decis vagy számold majd ki te hogy mennyi lehet sőt biztos rosszul emlékszem....én számolok 7 decivel... akkor ha 100ml ben van 12ml hatoanyag...akkor 700ba 7x ennyi...azaz 12x7=84ml... de mivel 1ml azaz 1 cm3 alkohol 0,8gramm...ezért szorozni kell 0,8el 67,2gramm alkoholtha megiszol.....megin a testsulyodtol fugg... ha vagy pl 100 kilo... akkor 67/100 =0,67 lesz a véralkohol szinted...sztem még nem részegség....ám ha mégse lennél 100hanem pl 60...akkor 67/60.... azaz 1est már elérted...picit tul is lépted...
Én berúgnék. Persze egyébként nem tudnám meginni mindet, előbb hánynék be. Undorító íze van számomra a bornak.
Viszont a kettes már nagyon belehet állva, úgy látszik neki nagyon megártott az az egy üveg. :D
20 éves, 50 kg-os ember vagyok amúgy, ha ez számít.
Így hogy mondjuk meg?
Szoktál inni? Ha igen mennyit?
Hány kg vagy?
Hány éves vagy?
Nemed?
Ennél előtte, közben, utána?
Mennyi idő alatt innád meg?
Egy 50 kg-os 14 éves kislány a saját hányásán csúszna tőle négykézláb haza, egy 20 éves, 70 kg körüli rendszeres alkoholfogyasztó ifjonc meg maximum kicsit botladozna, de simán hazamenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!