A Capy (feketeribizlis, a gyüm. Tartalma 25%) pálinkával keverhető-e? Vagy eláll-e olyan 12 órát szobahőmérsékleten?
Miért ne lenne keverhető? Gondolod robban?
12 óra alatt, ebben a melegben viszont szinte biztosan megbuggyan.
a Cappy két p. ahogy a palackjára is van írva.
egyébként ha összeöntöd kijön a palackból és megharap.
Keverhető, csak nem érdemes. Jó pálinkával azért nem, mert az túl értékes ahhoz, hogy pancsolt sz*rt csinálj belőle s igazából ez meg sem fordulna a fejedben, ha jó pálinka lenne. Ergo rossz pálinkád van:) Na azzal meg azért nem érdemes, mert a rossz pálinkának förtelmes ízvilága és szaga van, ami erősebb, mint a cappy. Ergo pár felesnyi borzalomból csinálsz több liternyi borzalmat:D Ha rossz a pálinka és mindenképp meg akarod inni, akkor inkább tedd be fagyóba.
Második kérdésre a válasz egyébként igen, eláll. Legalábbis gondolom, hogy 12 órát kibír szobahőmérsékleten egy bontott üdítő, tudniillik csak az tudna esetleg megromlani, a pálinka nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!