Ha egy bor több mint két hete fel lett bontva és szobahőmérsékleten volt tárolva, még fogyasztható?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 20:32
1/5 anonim válasza:
vizsgáld meg, szagold/ízleld meg ha szar íze van akkor öntsd ki
2/5 anonim válasza:
Simán, a meleget nem szereti, de a szobahőmérséklet két hétig belefér. Persze ha 30 fok van a lakásban akkor meg se kell kóstolni...
3/5 anonim válasza:
Hűtsd le hűtőben, nincs annak még semmi baja. Hidegebben jobban érzed, ha valami baja lenne, ha meg nincs ecetes szaga,íze bátran fogyaszd el.
4/5 szaszaa11 válasza:
Pont hogy hidegen érezni Kevésbé, ha ha valami baja van, egyébként fogyasztható, tuti, hogy nem romlott, de az is biztos, hogy már közel sincs olyan íze mint mikor felbontottad.
5/5 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam, nem volt sokkal másabb az íze viszont már nem ízlett így jobbnak láttam kiönteni. Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 2. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!