Legfinomabb bor?
Figyelt kérdés
Keresem a legjobb bort, ami edes es kisse noies.
Magyarorszagon kaphato legyen persze, Tesco van a kozelben, ar nem szamit.
Egy nagyon jeles alkalomra lessz!
2016. júl. 12. 13:51
11/16 A kérdező kommentje:
Lehet elni fogok a lehetoseggel es irok majd a napokban, megyunk hajokazni is, citadella, lenezunk a Balatonra is, csak a baratnom mar reg emlegeti ezt a borozos estet, a Corinthia Hotelben fogunk megszallni, es beszeltem veluk hogy az elso ejszakara a "terasz,erkely" legyen tokeletes rozsaszirom,gyertya..
Ezert ragaszkodom ennyire a borhoz.
Koszonom neked megegyszer, a heten irni fogok.
2016. júl. 13. 06:11
12/16 Mojjo válasza:
Azért pár dolgot hozzátennék. Egyrészt a 2013-as Somlói Apátság Pince juhfark az nem száraz bor, ahogy a 8-as válaszadó írta, hanem félszáraz. Nem mintha ez baj lenne, sőt. A másik az, hogy a pince juhfarkjából a legtöbb helyen már a 2014-est kapni, nem a 2013-ast. Nem tudom biztosan fejből, de szerintem az is félszáraz, de ha gondolod, megkérdezem a pince tulaját. A harmadik, hogy 2013-ban készült édes verzió is a juhfarkból a pincénél. A radovinban lehet, hogy el lehet csípni egy-egy palackot.
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy félszáraz, de nagyon eltalálták, az biztos :D
14/16 Mojjo válasza:
@13: egyetértek, zseniálisan jó bor volt. De a 2014-est is érdemes megkóstolni.
15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek!
Akkor a Juhfark lessz, igaz edeset irtam de nincs kifogas a felszaraz ellen sem.
Penteken megveszem, leirom majd a velemenyunket hogy izlett.
2016. júl. 13. 12:15
16/16 Trevor. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!