Legfinomabb bor?

Figyelt kérdés

Keresem a legjobb bort, ami edes es kisse noies.

Magyarorszagon kaphato legyen persze, Tesco van a kozelben, ar nem szamit.

Egy nagyon jeles alkalomra lessz!

2016. júl. 12. 13:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Nincs olyan, hogy legjobb bor.
2016. júl. 12. 14:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha már "nőies" kell, akkor talán a kései szüretelésű tokaji borral nem fogsz mellé, ha szeretitek az édes bort.
2016. júl. 12. 15:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Kedves elso jogos az elgondolasod.. mindenkinek mas a "legjobb".. ugy kerdezem akkor hogy a ti kedvencetek?
2016. júl. 12. 16:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha a legjobb bort akarod inni, akkor javaslom az eszenciát, na az tényleg minőségi, csak üvege van 50-70e Ft-ba :D
2016. júl. 12. 16:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Mi az a jeles alkalom? Mit fogtok enni hozzá? Miért éppen édes borban gondolkozol? Mennyi a keret?
2016. júl. 12. 21:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Baratnom jon haza 4 honap utan Egyiptombol, es 2 hetet fogunk egyutt tolteni, igazabol a keret olyan 40 ezer Ft.
2016. júl. 12. 21:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Miatta az edes bor, de ha van mas otlet az is johet hiszen borokhoz nem nagyon ertek, kellenes ejszakai borozashoz kellene, sajtok, csoki fonduet is keszitek.
2016. júl. 12. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:

A csokifondühöz jó az édes bor, de a tokajit nem ajánlom, aszút végképp nem. Én egy portóit tudnék elképzelni, mindenképpen vöröset.

A sajtoknál ugye nem mindegy, milyen sajt. Ha van már menü, akkor jobban tudok bort mondani.

Ha az érdekel, melyik volt a legfinomabb bor, amit mostanában ittam, akkor ez: [link]

Nem olcsó, de egy különleges alkalomra megérheti. Száraz bor egyébként. A sajtokhoz szerintem talán menne is. Édes bort a sajtokhoz nem nagyon jó inni, de a kéksajthoz pl. egy aszú kifejezetten finom.

2016. júl. 12. 21:57
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Nagyon nagyon szepen koszonom hogy segitettel, mar teljesen tanacstalan voltam, igazabol nem gond ha kihagyom a sajtot vagy epp a fonduet, nincs kobe vesve csak egy elkepzeles volt, Budapesten fogunk aludni 1 hetig ezert lehet ugyis hogy egy sajtos est majd maskor egy csokis edesebb este. A sajtoknak peneszes, es kek sajtra gondoltam, nagyon szereti a fuget is a baratnom.

Nagyon koszonom neked megegyszer! Nelkuled elvesztem volna most!

2016. júl. 12. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha van még kérdésed, írj privit nyugodtan. Meg persze vannak itt páran, akik értenek a borokhoz nálam jobban is.

Bp-n nem csak Tesco van, és a borszaküzletekben segítenek az eladók italt választani. Meg hát mehettek is olyan helyekre, ahol ajánlanak borokat, pl. a Gellért téren a Palack, vagy a Jászainál a Drop Shop. Ha viszont nem vagytok annyira borosok, lehet találni más szép programot is, amit élvezhettek. Lehet pl. hajókázni a Dunán meg hasonlók.

2016. júl. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!