Legfinomabb bor?
Keresem a legjobb bort, ami edes es kisse noies.
Magyarorszagon kaphato legyen persze, Tesco van a kozelben, ar nem szamit.
Egy nagyon jeles alkalomra lessz!
A csokifondühöz jó az édes bor, de a tokajit nem ajánlom, aszút végképp nem. Én egy portóit tudnék elképzelni, mindenképpen vöröset.
A sajtoknál ugye nem mindegy, milyen sajt. Ha van már menü, akkor jobban tudok bort mondani.
Ha az érdekel, melyik volt a legfinomabb bor, amit mostanában ittam, akkor ez: [link]
Nem olcsó, de egy különleges alkalomra megérheti. Száraz bor egyébként. A sajtokhoz szerintem talán menne is. Édes bort a sajtokhoz nem nagyon jó inni, de a kéksajthoz pl. egy aszú kifejezetten finom.
Kedves utolso! Nagyon nagyon szepen koszonom hogy segitettel, mar teljesen tanacstalan voltam, igazabol nem gond ha kihagyom a sajtot vagy epp a fonduet, nincs kobe vesve csak egy elkepzeles volt, Budapesten fogunk aludni 1 hetig ezert lehet ugyis hogy egy sajtos est majd maskor egy csokis edesebb este. A sajtoknak peneszes, es kek sajtra gondoltam, nagyon szereti a fuget is a baratnom.
Nagyon koszonom neked megegyszer! Nelkuled elvesztem volna most!
Ha van még kérdésed, írj privit nyugodtan. Meg persze vannak itt páran, akik értenek a borokhoz nálam jobban is.
Bp-n nem csak Tesco van, és a borszaküzletekben segítenek az eladók italt választani. Meg hát mehettek is olyan helyekre, ahol ajánlanak borokat, pl. a Gellért téren a Palack, vagy a Jászainál a Drop Shop. Ha viszont nem vagytok annyira borosok, lehet találni más szép programot is, amit élvezhettek. Lehet pl. hajókázni a Dunán meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!