Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Olcso alkoholos frissito...

Olcso alkoholos frissito nyarra? Ti mit isztok?

Figyelt kérdés

Na szoval a kerdes kicsit bonyolult,valami olyasmit keresek mint a sor,ami balatonon,tarsasaggal folyamatosan a kezedben van reggeltol.csak nem szeretem a sort xd citromos sor jo,de abban meg keves az alkohol...vodkazni meg csak nem kene tuzo napon xd

Szoval ti mit szoktatok inni,ami finom,olcso,de azert erezni?az ilyen edes lottyoket szeretem,pl valami vodkas cuccal.

2016. júl. 6. 06:45
 1/10 anonim ***** válasza:
kisfröccs, gin-tonic, rum-cola, ginfizz...
2016. júl. 6. 06:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Lime-mentás sporoni nagyon jó, de az 0%-os...
2016. júl. 6. 06:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Mégis a vodkát ajánlom, abból valami jó kis koktélt.

[link]

2016. júl. 6. 07:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Marmint a vodkat ugy ertettem,hogy tisztan nem:DD koszi a tippeket,vegigkostolgatom majd:D

Atgondolva jo otletnek tunik az izesitett sor felturbozva valamennyi vodkaval..na elleszunk majd :D

2016. júl. 6. 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
mojito
2016. júl. 6. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Tavaly a párommal mi úgy vodkáztunk a strandon, hogy vettünk mellé citromos scweppes üdítőt, jól behűtöttük a vodkát is és az üdítőt is. A vodkából kevés kell bele, kb. 1:9 arány elég, így is megérezni. Előre is be lehet keverni és hűtőtáskában vinni. Bár mi úgy csináltuk, hogy külön volt a hűtőtáskában a vodka és az üdítő, vittünk poharat, és mindenki úgy keverte magának ahogy akarta.
2016. júl. 6. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ciderek is finomak, ugyanannyi alkohol van benne mint a sörben kb, 4-5%. Annyiféle ízű van már amennyit el tudsz képzelni. :D Nekem a somersby blackberry a kedvencem.
2016. júl. 6. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Igen ciderek jók, csak kérdés hogy az mennyire számít olcsónak. Ahogy nézegetem a sommersby, strongbow, carling trióból a strongbow dobozos jön ki legolcsóbban, abból 250Ft tescoba 0.4 liter. Mondjuk vodkával se nagyon jösz ki olcsóbban.
2016. júl. 6. 18:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek,mentek az zold kezek!

Igen azok finomak,csak valamiert en mindig dragan lattam...lehet rossz helyen neztem.

Bar ne lennek ennyire finnyas...csak innam a legolcsobb sort mint a tobbiek:DD

2016. júl. 8. 06:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Sangria
2016. júl. 8. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!