156cm/52kg/N mennyi kalinkától áll be?
Én néha egy üveg sörtől lebambulok, máskor ugyanehhez 3 is kell. Ha elmegyek nálam 20 kilóval nehezebb haverokkal iszogatni (ráadásul ők nálam gyakrabban és többet szoktak inni), akkor általában többet bírok mint ők. Pontos számokra szerintem akkor lehet számítani, ha rendszeresen iszol.
Azt ajánlom, igyál meg 3 felest ahogyan jól esik, utána meg mondjuk (bő) félóránként további 1-1 adagot, és hagyd abba, mikor már jó. Így kb ki lehet kerülni a hirtelen-tökrészeg esetet.
szerintem ez nem feltétlenül ezektől függ, hogy mekkora vagy stb, inkább hogy mennyit eszel előtte, meg amúgy hogy étkezel (aki több zsíros ételt eszik úgy tudom annak több alkohol kell).
Nálam egyébként abszolút változó hogy mennyi hat, de ha veszel egy nagy kalinkát, szerintem az már jó, úgyis érzed majd mikor kezd el hatni, ha meg esetleg sok lenne, a vodkát el lehet rakni későbbre is.
Attól függ mennyi idő alatt iszod meg. Glamour-pénteken 11kor megittam 2 feles unicum nextet, 6dl bort, 2 feles Kalinka szamovárt, még nextet, aztán sima vodka és még 0,5 liter vörösbort. több mint 12 órán át ittam és annyira nagyon nem voltam berúgva.
169/52/N
De érezni fogod, hogy a határ, szerintem
Én azt ajánlanám neked, hogy fél liter fantához keverj 1 deci vodkát, ezt ledöntöd, jól fogod érezni magad , viszont nem leszel részeg, ha esetleg annyira még se ütött meg, még 1 ilyet tolj le, de azért óvatosan, gondolom első alkalom lesz ivásból, ha nem tudod mennyi üt meg.
15:56os, sztem ez nem súly függvénye maximum az elején, hiszen minnél nagyobb a súlyod, annál több viz van a szervezetedbe és igy jobban higul az alkohol., én pl 75 kiló vagyok, tehát nem egy nagy állat, viszont gond nélkül megiszok 1 egész éjszaka alatt ugy 3 liter bort meg fél liter pálinkát, ha sokszor iszol, akkor edződsz.
A borral az a baj, hogy ha nem elég jó (minőségi, drága, stb), akkor 1-2 pohár után sokkal ihatatlanabb, mint a vodkanarancs, még az édes is.
A vodkanarancs "sokpoharas" ihatósági szintjét a bor nálam kb 1200-1400 Ft fölött éri el. (Tudom, nem pénzben mérjük, de.:D)
A kisüveg kalinka egész biztos elég lesz "fellazulni, feldobódni":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!