Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány deci Kalinkától lehet...

Hány deci Kalinkától lehet berúgni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ mennyire vagy "hozzászokva" az alkoholfogyasztáshoz. Ha még soha nem ittál alkoholt, akkor valószínűleg a fél deci is bőven sok lesz.
2009. júl. 10. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez attól függ:

- fiú vagy-e vagy lány

- kány kiló vagy

- milyen gyakran fogyasztasz alkoholt

- mennyire vagy fáradt, amikor iszod

- ettél-e az ivás előtt

- személy szerint a te szervezeted hogy reagál az alkoholra

2009. júl. 10. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

sya én nekem 14-évesen volt egy úgynevezett "kalinkás" estém,500ml-ittam és elég jól beállított és 56kg voltam.

18/L

2009. júl. 10. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Probáld ki:)5pohár vodkás narancstol amik 2-3 cent vodkával van keverve,attól nem lesz gáz,jol fogod érezni magad.
2009. júl. 10. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos,hogy hány éves vagy,és hogy ittál -e már életedben,és mennyit.Én 14 éves koromban 3 felestől berúgtam,ma fél liter vodka is lemegy.Igazából mindenkinek saját magán kell kipróbálnia az adagot
2009. júl. 17. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 30 éves vagyok 110 kiló,és ha leengedek egy fél litert 5-6 sörrel nem nagyon érzem meg..de ezt embere válogatja..
2009. júl. 23. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A 2. válaszadóval részben egyet értek. Viszont a nemünktől nem függ az alkohol felszívódása. Köztudott,hogy a fiúk azért tudnak "jobban" inni, mert általában nagyobb a testtömegük.
2009. júl. 24. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

attól is függ mennyi idő alatt iszod, saját esetek:

1x 10 perc alatt lement 10 voda tisztán, elég rendesen beálltam, az este felére nem is emléxem:D de nem hánytam, és ez meglepő

másik eset h 9től 11ig ittam meg kb 10-et, és épph jó kedvem volt, éjfélre szín józan voltam.

De függ a súlyodtól, mennyire vagy hozzászokva, ha vmi szénsavassal kevered v kíséred az szvsz még jobban üt...

2009. aug. 3. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Fél lityótól mindenkinek jó lesz a kedve!
2010. márc. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!