Hány deci Kalinkától lehet berúgni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:03
1/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy "hozzászokva" az alkoholfogyasztáshoz. Ha még soha nem ittál alkoholt, akkor valószínűleg a fél deci is bőven sok lesz.
2/9 anonim válasza:
Ez attól függ:
- fiú vagy-e vagy lány
- kány kiló vagy
- milyen gyakran fogyasztasz alkoholt
- mennyire vagy fáradt, amikor iszod
- ettél-e az ivás előtt
- személy szerint a te szervezeted hogy reagál az alkoholra
3/9 anonim válasza:
sya én nekem 14-évesen volt egy úgynevezett "kalinkás" estém,500ml-ittam és elég jól beállított és 56kg voltam.
18/L
4/9 anonim válasza:
Probáld ki:)5pohár vodkás narancstol amik 2-3 cent vodkával van keverve,attól nem lesz gáz,jol fogod érezni magad.
5/9 anonim válasza:
Nagyon fontos,hogy hány éves vagy,és hogy ittál -e már életedben,és mennyit.Én 14 éves koromban 3 felestől berúgtam,ma fél liter vodka is lemegy.Igazából mindenkinek saját magán kell kipróbálnia az adagot
6/9 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok 110 kiló,és ha leengedek egy fél litert 5-6 sörrel nem nagyon érzem meg..de ezt embere válogatja..
7/9 anonim válasza:
A 2. válaszadóval részben egyet értek. Viszont a nemünktől nem függ az alkohol felszívódása. Köztudott,hogy a fiúk azért tudnak "jobban" inni, mert általában nagyobb a testtömegük.
8/9 anonim válasza:
attól is függ mennyi idő alatt iszod, saját esetek:
1x 10 perc alatt lement 10 voda tisztán, elég rendesen beálltam, az este felére nem is emléxem:D de nem hánytam, és ez meglepő
másik eset h 9től 11ig ittam meg kb 10-et, és épph jó kedvem volt, éjfélre szín józan voltam.
De függ a súlyodtól, mennyire vagy hozzászokva, ha vmi szénsavassal kevered v kíséred az szvsz még jobban üt...
9/9 anonim válasza:
Fél lityótól mindenkinek jó lesz a kedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!