1/12 anonim válasza:
Hiába dugod el, vesznek másikat.
2/12 anonim válasza:
van egy király rejtekhely: idd meg. ott talán nem fogják keresni
3/12 anonim válasza:
könyvek mögé, ruhák alá (ha anyádnak nem mániája, hogy időnként átpakolássza őket), tanszeres fiókba, elég nagy virágládába elásva, ágyneműtartóba (csak ha te szoktál ágyazni), illetve egy ismerősöm a szekrény aljában tartja abban a dobozban, ahol télen a nyári, nyáron a téli cipőit.
5/12 anonim válasza:
Ágyad belsejébe egy ruhakupacba. (ha kinyithatós)
6/12 Trevor. válasza:
Én bőröndbe is raktam már, azok úgyis ritkán vannak használva.
7/12 anonim válasza:
A lőfegyverek és a kokain közé.
8/12 anonim válasza:
Egy jó nagy virágcserépbe a növény alá.
9/12 anonim válasza:
-az ágyneműtartódba, annak is a legaljára (ha olyan ágyad van)
-az erkélyre a szerszámok közé, amiket apád 5 évente egyszer vesz elő
-olyan flakonba, aminek a címkéje azt hitetné hogy teljesen más van benne. Pl a vörösbort egy kólás üvegbe. A whiskeyt/sört egy Kinley gyömbéres üvegbe. A vodkát/pálinkát egy tonicos üvegbe. Stb
Tehát olyan italos üvegbe, ami folyadéknak pont olyan színe van, mint annak a piának amit beleraksz. És fontos hogy ezt ne rejtsd el hanem tartsd pont hogy magad előtt mert így nem fognak gyanút ha megtalálják. Volt már hogy ott volt az íróasztalomon másfél literes tonicos üvegben ugyanannyi vodka hetekig, de le sem szarták. Talán ez a fő tanácsom.
Az előttem írók is egész jó tippeket adtak már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!