Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért ellenzik a szüleim...

Miért ellenzik a szüleim ennyire a z ivást?

Figyelt kérdés
18 éves leszek ebben a hónapban és a süzleim nagyon ellenzik az ivást. Akáráhnyszor elmegyek valahova mindig mondják hogy nagyon keveset igyak de legtöbbször inkább azt mondják hogy ne is igyak. Hiába próbálo megértetni velük hogy mindneki iszik és jó lenne ha én is ihatnék. Nem azt mondom hogy mértéktelenül. Nem értem, hogy hogyan lehetne megváltoztatni őket.

2013. márc. 13. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ne is akard őket megváltoztatni.Ez teljesen normális szülői féltés.Ha valaki berúg mindenfélét csinálhat,amit normálisan nem.Nem irtad fiu vagy lány vagy e de pl.lányokat részeg állapotban nem egyszer olyan dolgokra vették rá amit késöbb megbántak.Meg nem tudod miből mennyit lehet inni hogy ne veszd el az agyadat.Egy kevés azért nem árthat pl.pohár sör,egy pálinka,vagy egy rumos cola pl.
2013. márc. 13. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféleképpen ne húzzál le egy üveg töményet!!!
2013. márc. 14. 00:00
 3/10 bumbi02 ***** válasza:
100%

Mindenki iszik, és ezért kell neked is.. Értem...

19 éves koromig nem ittam és nem vesztettem semmit. Utána szép mérsékletesen kezdtem csak el, és még msot 20 évesen is anyám a lelkemre köti, hogy csak ésszel! És nem sértődök meg rajta, hogy szól, félt. Szülő. Ez a dolga:)

2013. márc. 14. 00:06
 4/10 mustafa33 ***** válasza:
49%
mert nekik már van eszük (értsd élettapasztalat), neked pedig még nincs.
2013. márc. 14. 03:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
enis mindig ittam a buliba,es masnap mindig arra ebredtem h nemmerek kimenni az utcara :) 16eves koromtol kb 20ig ejszakaztam ,minden 2hetbe majdnem...nemolyan meno dolog ez mint akkor tunik,elhiheted...visszagondolvva egy nagy szegyen voltam ,aki bebaszva riszalta magat a rudon v barhol :D most 22eves vagyok es kifejezetten undorodom attol ha valaki reszeg...itt ott meglehet inni egy uveg sort v bort a baratokkal ,de berugni nemerdemes ,mert csak a szegyen van belle...egyebkent igen a szuleid azert ellenzik,mert nekik mar van eszuk :D erre mindenki rajon ,jo esetbe...
2013. márc. 14. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok utolsó válaszoló,volt kb. 5 db szó amit helyesen írtál le.Biztos örül a magyar tanárod a kisegítő iskolában.
2013. márc. 14. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Jól van, azért az ékezethibák lehet, hogy csak azért vannak mert külföldi billentyűzetről ír. Különben meg a kérdésre válaszolva, csak azért ellenzik mert féltenek, és meg akarnak óvni minden bajtól. Nekem is ilyen az anyám, mindig megmondja, hogy 10-re legyek otthon, és ne igyak sokat. Ezzel sajnos az a gond, hogy ha megiszok 3-4 sört az szerinte már sok, és ha kések egy fél órát azért már lecseszés jár. Ezért is van az, hogy mikor házibuli van és nem kell hazamenjek, csak reggel, akkor mindig mocskosul berúgok. De különben ezt nem javaslom, mert nem túl kellemes a másnap.
2013. márc. 14. 15:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Az utolsónak írva, hogy teljesne átérzem mert a 3-4 sör az már nálunk olyan mennyiségnek számít, hogy másnap alkoholistának mondanak :D
2013. márc. 14. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Örülj inkább neki. Nekem van olyan ismerősöm (14 éves) akit sokszor egy royallal vagy fütyülőssel engednek el bulizni. Szerintem az se jobb. Egyébként én is 20 leszek lassan és anyám mai napig mondja, hogy óvatosan az alkohollal. Igaza is van bár sokszor túllövök a célon, de olyankor nem leordítja a fejem vagy ilyesmi, hanem még segít is a bajomon :D

Szeirntem nem azért mondja, mert zavarja őket, hgoy alkoholt fogyasztasz, hanem mert tudja milyen hatásai vannak az alkoholnak.

2013. márc. 14. 16:44
 10/10 anonim válasza:

Simán féltenek.

És nagyon vigyázz az ivással!

Nekem már voltak alkohol problémáim. (20f)

2013. márc. 17. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!