Kedvencem a sörökből a Soproni gyümölcsös. Mindegy hogy alkoholos vagy alkoholmentes. Egy húzásra megiszom.az egy dobozzal. És jöhet a következő. Míg egy "normális" sör nekem nem itatja magát, nem is szeretem, számomra nincs olyan jó íze. Egy dobozzal eltart vagyfél óráig mire megiszok, nem veszi a szomjam, és nem is esik olyan jól. Egyet megiszok aztán fél évig eszembe se jut. De ha iszok egy gyümölcsöst már innám a következőt is az annyira jó.
Viszont az alkoholisták meg az emberek nagyrésze kiröhöfik azokat akik citromosat isznak. Megis miért?
Kedves kérdező! Igyál rendes sört, a limonádékat hagyd meg a lányoknak.
2016. jún. 17. 12:54
22/26 anonim válasza:
#21 szánalmas vagy, majd pont te fogod megmondani mit igyon a kérdező? A pazar szóvicceidet meg tartogasd anyádnak, hátha kicsit fel tudod vidítani, mert biztos elszomorította, hogy ilyen ember lett belőled.
2016. jún. 17. 12:56
23/26 anonim válasza:
#22 citromfos
:) Jót szórakozok rajtad, de ideje lenne visszamenned a cirkuszba. :D
2016. jún. 17. 13:01
24/26 anonim válasza:
#23 ez is mutatja az értelmi szintedet :) Gondolom a Való világon meg hasonlókon is jót szórakozol. Én nem ítéllek el érte.
2016. jún. 17. 15:14
25/26 anonim válasza:
#24 cifrarost
behódolok szellemi nagyságod előtt.a kedvenc műsorodból is látszik mennyire művelt vagy :D
2016. jún. 18. 10:34
26/26 anonim válasza:
Azert, mert nagyreszt a gyerekek isszak. Szamomra ameg megvan benne az a masfel vagy 2% addig meg sornek mondhato. De, ha mar egyaltalan nincs benne semmi, akkor az mar tenyleg, csak udito. Ittam mar olyat es tudom. Egyszer poharbol kaptam Gosser alkoholmentes citromost, es komolyan azt hittem, hogy rendes citromos udito. Aztan miutan mondtak, hogy sor, nem akartam elhinni. Semmi bajom nincs vele amugy. De, aki Penteken nem bir vagy mer meginni egy rendes sort, na azzal van a baj. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!