Van értelme lakodalomba még Becherovkát is venni?
Unicumból 2 féle, Jagerből 1, valamint Hubertusból is 1 féle lesz, valamint van még házi pálinka. Arra lennék kíváncsi, hogy van e értelme még tovább bontani és Becherovkát is venni még, vagy elég lesz annyi választék amit az elején felsoroltam?
300-an leszünk és kiszámították nekünk az italokat, de csak úgy bontották le, hogy rövid, sör...stb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!:)
Elég sokan lesztek, gondolom lesznek nők is. Valami nőies krémlikőrt raknék inkább a repertoárba, és nem Becherovkát. És akkor a nőkre és a férfiakra is gondoltatok:) És sztem ennyi rövid bőven elég lesz.
bocsi, nem írtam végig. természetesen lesz 3 féle krémlikőr is, meg bor, illetve persze üdítők.
csak megláttam egyik nap és elgondolkodtam, hogy van-e még értelme annak is :)
köszönöm a válaszod!
Lehet értelme, én pl. az Unicumot, jägert, krémlikőrt tuti nem innám meg, a Becherovkát viszont szeretem (igaz, a házipáleszt is, ha jó). A Hubertus nem tudom, milyen. Ha nem nagy macera s költség, miért ne legyen nagy változatosság?
Nem minden nő issza meg a likőröket sem. Persze ez már csak ilyen, az ízlések nagyon különbözőek...
Azért Becherovka nélkül is lesz változatosság, én nem panaszkodnék vendégként, amennyiben lenne iható ásványvíz, az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!