Mivel kéne kezdeni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, eddig még csak egyszer voltam "berúgva", akkor unokatesóim itattak le, de csak csendesre. Most viszont egyik barátommal nagyon ki vagyunk bukva, ránk férne egy berúgás, de nem a hányós(ha ezt el lehet előre rendelni), hanem egy hangoskodós, jó. Szerintetek mit kéne inni? Nem hiszem hogy ilyen durva italokkal kéne kezdeni, ráadásul nem vagyunk gazdagok se:( :D

2016. máj. 25. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Fröccözzél akkor.
2016. máj. 26. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy üveg olcsó édes bor(dankó, la fiesta, gléda, stb.)

De inkább azt mond meg mitől vagytok kibukva, ideális esetben az ember nem azért iszik mert problémája van, mivel ha problémád van és iszol, már két problémád lesz. Én tavaly minden héten egyszer berúgtam, mert azt hittem a piától kapok valami szupererőt, amitől majd minden helyre jönn, közben meg minden rosszabb lett, szerencsére felhagytam ezzel a gyakorlattal.

2016. máj. 26. 01:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából elég komplikálta probléma, de mostanra főleg a tapasztalatszerzés és kíváncsiság hajt minket:D köszi a segítséget
2016. máj. 29. 02:02
 4/4 partizana válasza:
Nem fog megoldódni a probléma ráadásul így benne van, hogy hülyeséget csinálsz. De akkor vegyetek egy olcsóbb vodkát, vagy ha az drága akkor bort.
2016. jún. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!