Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire kellemetlen egy...

Mennyire kellemetlen egy flakonos bort meginni?

Figyelt kérdés

Egy olyan ember számára, aki csak minőségi italokat fogyasztott és még nem ivott ilyet.

pl Koccintóst

2016. máj. 16. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen sokan nem vesznek észre semmi különbséget, ha ezt betöltik egy "márkás" bor üvegébe, és úgy adják fel.
2016. máj. 16. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Meg akarsz halni?

Inkább vegyél La Fiestát vagy Toszkát, legalább azok rendes üvegben vannak.

2016. máj. 16. 22:10
 13/14 szaszaa11 ***** válasza:

Nem mintha bármit is számítana, hogy flakonban vagy üvegben van. Most már nemesebb borok is csavaros zárúak, így nem is kell őket fektetve tárolni. Vannak olyan borok melyeknek valóban mindegy miben árulják. A koccintósról írtam már egyszer egy nagyobb regényt, a lényeg az, hogy aki ravágja ezekre a borokra, hogy nem bot, tablettás, igénytelen, satöbbi, az presztízsből nem vette a fáradtságot, hogy belenyúljon a 250-700ft-os borok választékába, és mérlegeljen. Nagy hiba - mondhatom!

Ittam olyan 130(!!!) forintos literárú kannában\flakonban árult rozét, hogy simán odarakhattam volna az 1500-3000ft\üveg árúak mellé, és nem volt különbség!

Egyszóval, ha valamihez nem értesz, ne okoskodj bele. :)

Kifejezetten a koccintós rossz választás, bár nem mindig. Jó keresgélést!

2016. máj. 17. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Flakonos borból sem csak bástya meg koccintós van. Termelő aki folyó borát nem palackozza le másfelesbe, vagy bagin boxba nem akarja tölteni az 2literes flakonba adhatja. Nem lesz nyilván olyan jó mint a palackos, de a jó termelő tudja, hogy honnan válogatja a szőlőjét palackosba és honnan folyóba.
2016. máj. 21. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!