Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem tudom a pálinka...

Cs.S kérdése:

Miért nem tudom a pálinka fokát 53fok alá vinni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Orulj hogy olyan eros, jol be lehet baszni
2016. máj. 1. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért akarod :)
2016. máj. 1. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Miből tudod, hogy nem tudod ?
2016. máj. 1. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai képtelenség, hogy többszöri hígítás után is 53 fokon maradjon.
2016. máj. 1. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
53 fok alatt opálosodni kezd? vagy nem értem a kérdést
2016. máj. 10. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Desztilált H2O,akár 0,12 fokra higithatod.Gyógyszertári desztillált.
2016. máj. 10. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!