Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Heavin Hill whisky mennyire...

A Heavin Hill whisky mennyire éri meg az árát?

Figyelt kérdés
Jobb mint az alap Jim Beam például? vagy az Evan Williams 7, esetleg a sima Jack Daniels?

2016. ápr. 18. 15:46
 1/3 Phoney ***** válasza:
70%
Jack Daniel's szinten van kb, és a stílus is elég hasonló, erősen szűrt. Az árát, hát attól függ, hogy hol... van, ahol 4e Ft, ott jó vétel, és van, ahol 6e, ott nem. Az Evan 7-e is hasonlít, de annál gyengébb egy árnyalattal. Az alap Jimmel inkább nem hasonlítanám össze, mert az stílusban a bourbon másik véglete. Személy szerint nekem már inkább fehér Jim, mint H.Hill, de ez amolyan szakmai ártalom :)
2016. ápr. 18. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Az utolsó mondatodat nem egészen értem, kifejtenéd nekem? :)
2016. ápr. 18. 16:58
 3/3 Phoney ***** válasza:
54%
Úgy értem, hogy már 22 féle bourbont ismerek (és ennél jóval több egyéb whiskyt), és ezek után jobban szeretem a fehér Jimet, mint a Heaven Hillt, de sokáig ihatatlannak tartottam, szóval másoknak inkább ajánlanám a Heaven Hillt :)
2016. ápr. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!