Ki föz otthon sört?
Én már ittam néhány alkalommal házilag készített sört, borzalmasak voltak, így én meg sem próbálkozom ilyennel.
Jó sört házilag készíteni kb akkora az esély, mint fegyver tisztaságú Uránt dúsítani hátul a garázsban.
A jó söröknek pont, hogy borzalmas ízük van... A soproni, ászok, dreher stb palackozott vackok alig tartalmaznak valamit...
Menj el egy skót sörfesztiválra, olyan mocsárízű sörök vannak csillagászati áron, hogy beszarsz.
tegnap 11:23
Jó sört készíteni nem ESÉLY kell, hanem hozzáértés. Ha valaki nem hajlandó tanulni, akkor szart fog főzni – szomorú történet vége. Ugyanaz, mint a házipálinkánál, azok se azért szoktak ocsmányak lenni, mert otthon ne lehetne rendesen megcsinálni. Van egy ismerősöm, aki leült, végigseggelt egy többszáz oldalas fórumot, meg egy rövidebb kézikönyvet, et voilá, jobb söröket főz 100-150 F/ü-ből, mint amit boltban 2-300 körül kapsz. És főzhetne még jobbakat is, ha komolyabban érdekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!