Hogyan vigyek el itthonról piát, hogy ne vegyék észre?
Hacsak nem állnak otthon számolatlanul az üvegek, ezt észreveszi az ember. Nekem feltűnne, ha a 2 italomból valamelyik eltűnne s nem lennék boldog.
Szerintem oldjátok meg lopás nélkül, ha nem megy, akkor pedig ne igyatok, valahogy csak túlélitek.
Sajnos troll a kérdés de én lázadó ifjú koromban megoldottam. :)
Nálunk apukám viszonylag nagy mennyiségben főz pálinkát 50+ litereket tehát abból könnyű volt privatizálni néhány litert, csak pici vizet tettem hozzá.
Viszont lapult a szekrényen néhány üveg konyak és whiskey..Ezek szerencsére a műanyag kupakkal ellátott tömények voltak, (jim beam whiskey a konyak márkájára nem emlékszem.) ezért aztán nagyon óvatosan leszedtem a zárjegyet, eltávolítottam a nekem szükséges folyadékot majd víz és kávé keverékével pótoltam a whiskey hiányzó adagját a konyak helyét pedig szénsavmentes kóla vette át. :)
Azóta sem vették észre.. (Hosszú lett, elkapott a nosztalgia :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!