Ha több órára elmegyünk itthonról, hogy vigyek úgy el cumisüvegben anyatejet, hogy kellő hőmérsékletű legyen és ne romoljon meg? Ti, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 07:36
1/6 anonim válasza:
Én soha nem fejtem ezért le.A ciciben van a legjobb helye.Mindig van hol megszoptassam.Autóban, áruházakban is van már pelenkázó stb ahol lehet szoptatni.Mondjuk az enyém 5-10perc alatt mindig végzett.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én lefejt,lehűtött tejet szoktam vinni.A fagyasztóból veszek ki 2 jégakkut,azok közé teszem aventos pohárban.Így 1-1,5 óra múlva is jó hideg.
Viszek külön termoszban forró(nem bojlerből,tényleg forró) vizet teás fém termoszban és egy bögrét,amibe bele fér a cumisüveg.
Amikor kell,a termoszból öntök a bögrébe forró vizet,a cumisüvegbe tejet és a kellő hőmérsékletűre melegítem.
3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy medve parkban, vagy a játszótéren apukák között nem szívesen szoptatok. A második válaszadónak köszönöm, jó ötletet adtál!
2014. aug. 6. 07:52
4/6 anonim válasza:
Én sem fejem le, ha van hol nyugodtan szoptatnom (pl autóban). De ha már nagyon muszáj, nekem olyan a cumisüveg melegítőm, hogy szivargyújtóra is lehet csatlakoztatni a kocsiban.
5/6 anonim válasza:
Nekem hungarocell cumisüveg tartóm volt. A meleget melegen, a hideget hidegen tartotta.
6/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.M rengeteget utazunk egyébb okokból kifolyólag.Ezért rákényszerültem arra hogy bizony megtanuljam mindenhol diszkréten megszoptatni a babámat.Pl Medvepark, a kocsiban kiszállás előtt megszoptatom,3 órát tuti kibír.Aztán mikor beszállunk újra kaphat.A játszótéren sem vagyunk 3 óránál többet.Pl a strandon is megszoptatom, egy kendőt teszek a ruha pántjához és alàbújva szopizhat.De ha neked kènyelmesebb üvegből etetni, melegítgetni akkor csináld úgy.Az a veszély fenn áll hogy átszokik a cumisüvegre mert abból jobban gyorsabban jön a tej és leszokik a szopásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!