Füllentenétek azt, hogy anyatej van a cumisüvegben, csak hogy "hagyjanak békén"?
Figyelt kérdés
3. babámat várom. Az első kettőnek is szüksége volt tápszerre (eleinte pótlás, aztán csak az), gyanítom most is így lesz. De már tényleg nem tudok jópofizni azokkal, akik vagy szánakoznak vagy mindenképpen (erőszakosan) segíteni akarnak. Tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy ml-re pontosan tudom mi az, aminél többre nem képes a szervezetem, akármilyen módszert alkalmazok. Szóval már szeretném elejét venni ezeknek a kínos perceknek, mert hiába magánügy, mindig ezen pörögnek az emberek úgyis...2013. júl. 14. 13:40
1/7 anonim válasza:
Nem! Mert akkor jön a többi kérdés, és hazudozhatsz össze-vissza. Ne foglalkozz azokkal, akik ezen pörögnek!!!!!
2/7 anonim válasza:
Akik ismertek tudták h mindent megtettem h szoptassak 2 hónapig gond nélkül ment aztán elkezdett apadni. Végül teljesen elment. Pedig 2-300ml is lefejtem miután jól lakott. De ez van. Elkezdtük a tápszert. Sokan lenéztek miatta. De nem érdekelt. Akik meg károgósak de nem álltak közel hozzánk és megkérdezték tejcsi van? Rávágtam h van persze. Senkinek semmi köze hozzá. Nem mert szégyelltem de nem volt kedvem "magyarázkodni" másoknak. Ha egyszerűbben lerázod őket akkor simán mond azt. Hamarabb szabadulsz. :) Miután azt mondtam h van persze nem is kérdezgettek tovább. Nem is mintha rájuk tartozna de nem volt kedvem a sok okoskodáshoz!
3/7 anonim válasza:
Én majdnem pánikbeteg lettem, mert emberfeletti küzdelmet folytattam a szoptatásért. Szó szerint. Én is pótoltam. És hidd el, csak a kislányomért tettem.
Aki szoptatni szeretne, de nem tud (nekem sem volt soha elég tejem), az akkor teszi a legjobbat, ha az anyatej mellé kiegészítést ad a babájának. A legjobb persze, ha ez anyatej, de ha tápszer, attól is szépen fejlődik a baba. Úgyhogy azt teszed majd a cumisüvegbe, amit legjobb tudásod szerint bele tudsz tenni. Ha tejet, tejet, ha tápszert, akkor tápszert. Nem foglalkozz senkivel, csak a saját lelkiismeretedre hallgass! Ha valaki megkérdi, mit eszik a baba, mondd azt, amit Te helyesnek gondolsz.
4/7 anonim válasza:
Nem füllenteném, elmondanám az igazat, mert ahogy írták, senkinek semmi köze hozzá. Sajnos-nem sajnos mindenkinek van/lesz véleménye, akármit csinálsz. Ha szoptatsz, azzal is bajuk lesz, ha nem, akkor meg azzal. Az a lényeg, hogy TE mit tartasz jónak. Semmi baj nincs a tápszerrel, nem tudom miért kell szánakozni, vagy segíteni, stb. Most ez a téma, később majd a hozzátáplálásnál kapsz "segítséget", majd a szobatisztaságnál, stb. és persze soha nem leszel elég jó mindenkinek. Manapság mindenki a más életét akarja élni és irányítani, próbáld meg kizárni ezeket a fejedből.
5/7 anonim válasza:
Én először is bíznák magamban, hogy sikerül szptatnom ;) Ha nem, akkor nem füllentenék. Nincs sok értelme. Nyilvánvaló, hogy bárhogy táplálod, mindent megteszel érte, és ezt nem kell szégyellni :)
6/7 anonim válasza:
Èn màr mondtam..Nem szoptathattam egy hètig ès megcsappant az anyatej..anyòsom annyira fèlt, hogy mi lesz ezutàn egyszerübb volt......
7/7 anonim válasza:
Semmi értelme. Akkor majd az jön, hogy miért fejsz, el fog apadni, stb. Tedd magad túl ezen, főleg hogy a 3. baba. Senkinek nincs ehhez köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!