Az ún. tabis és kannás bor miért rossz? Mik vannak benne?
köze nincs a borhoz , víz , tiszta alkohol, meg aromák vannak benne, ha pancsolt akkor etilalkohol is lehet ami mérgező, az aromák és az adalékanyagok meg szétvágják a májadat, szar az ize ,de a kőalkeszoknak mind1 csak legyen benne alkohol
magyarul sz*r az egész
mert olcsó , és ha csak azért iszod h jó berúgj tőle akkor mind1 mit veszel...
első voltam
Nekem egy ismerősöm éveken át itta ezeket a tabis borokat, és tropára ment a mája. Azóta semmilyen alkoholt nem ihat.
Ha borozol, akkor csak minőségit igyál igaz nem muszáj Bocknak lennie, de azért ha már bor akkor megérjen egy ezrest.
Azért veszik, mert ennyi eszük van.... ennyi erővel foghatnának valami gagyivodkát, bele az olcsó üdítőbe, és tökugyanott tartanak, csak az akár még finom is lehet.
(11:44 : az etilalkohol valóban méreg (öl, butít, savakkal aldehideket képez:F), de te a metilt akartad említeni...:P)
Elsőt javítva: "ha pancsolt akkor etilalkohol is lehet ami mérgező"
Gondolom metil-alkoholt akart írni
kannás bor:
-Műanyag palack (1-20 L)
-Szőlőt sose látott
-Könnyű tőle betegnek lenni
-Olcsó
-Butít
Gyártási technológiája:
Etil alkoholt 60°C-os vízzel elkeverik, majd még a meleg löttyöt palackokba, kannákba öntik. Ekkor adják hozzá az ún. pasztillát, amitől "bor" lesz belőle. A szállítás során jobb esetben feloldódik és összerázódik a pasztilla s mire célba ér, "bor" lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!