Az ún. tabis és kannás bor miért rossz? Mik vannak benne?
köze nincs a borhoz , víz , tiszta alkohol, meg aromák vannak benne, ha pancsolt akkor etilalkohol is lehet ami mérgező, az aromák és az adalékanyagok meg szétvágják a májadat, szar az ize ,de a kőalkeszoknak mind1 csak legyen benne alkohol
magyarul sz*r az egész
mert olcsó , és ha csak azért iszod h jó berúgj tőle akkor mind1 mit veszel...
első voltam
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nekem egy ismerősöm éveken át itta ezeket a tabis borokat, és tropára ment a mája. Azóta semmilyen alkoholt nem ihat.
Ha borozol, akkor csak minőségit igyál igaz nem muszáj Bocknak lennie, de azért ha már bor akkor megérjen egy ezrest.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Azért veszik, mert ennyi eszük van.... ennyi erővel foghatnának valami gagyivodkát, bele az olcsó üdítőbe, és tökugyanott tartanak, csak az akár még finom is lehet.
(11:44 : az etilalkohol valóban méreg (öl, butít, savakkal aldehideket képez:F), de te a metilt akartad említeni...:P)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Elsőt javítva: "ha pancsolt akkor etilalkohol is lehet ami mérgező"
Gondolom metil-alkoholt akart írni
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
kannás bor:
-Műanyag palack (1-20 L)
-Szőlőt sose látott
-Könnyű tőle betegnek lenni
-Olcsó
-Butít
Gyártási technológiája:
Etil alkoholt 60°C-os vízzel elkeverik, majd még a meleg löttyöt palackokba, kannákba öntik. Ekkor adják hozzá az ún. pasztillát, amitől "bor" lesz belőle. A szállítás során jobb esetben feloldódik és összerázódik a pasztilla s mire célba ér, "bor" lesz belőle.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!