Törkölypálinkát mivel lehetne bekeverni, hogy ihatóbb legyen, ha nagyon rossz ízűnak találom? Milyen gyümölcslé, vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
"pálinkát nem azért kell inni, hogy lerészegedj", "nehogymár keverd a pálinkát" stb. típusú válaszokkal ne fáradjatok, köszi. de, nekem most ez van, és én csak be akarok tőle rúgni. köszi.2011. okt. 6. 17:41
1/4 Phoney válasza:
Reménytelen keveréssel javítani, inkább használd a tequilás módszert (amit pont erre találtak ki), előtte só, gyorsan lesatuz, utána citrom.
2/4 anonim válasza:
Elsőnem szőlőlevet mondanék, de ha tényleg annyira ross, akkor valami karakteresebb kell. 100%-os narancslé pl. Szerintem az tuti lenyomja.
3/4 anonim válasza:
Sio körtelé passzol a páleszekhez:)
4/4 Phoney válasza:
Próbáltam már gyümölcslével pálinkát javítani, de mindig sokkal rosszabb lett...minél rosszabb a pálinka, annál nehezebb meginni gyümölcslével, mint magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!