Nagyon részegnek lenni jó, vagy rossz?
Én még sosem voltam annyira igazán részeg.
Azon gondolkoztam, hogy amikor már részeg valaki nagyon, az akkor jó, vagy rossz érzés?
Kérdeztem ismerősöket, Ők mit gondolnak. Egyik szerint: Szar, mert nem tudod mi történik körülötted, és nem bírsz menni, meg állni...".
Más szerint: "nagyon jó bódító érzés, úgy érzed bármit megtehetsz, bármire képes vagy, tök jó érzés."
Most akkor jó érzés részegnek lenni, vagy mégsem?
Nekem az a tapasztalatom (nem túl nagy), hogy amikor elérsz egy bizonyos szintet a részegségben, akkor tényleg minden egész jónak tünik...
Akkor vagy abban a fázisban, hogy nem törődsz a mindennapi problémákkal, és felhőtlenül jól tudod érezni magadat. Jókat tudsz nevetni a poén nélküli vicceken és úgy gondolod, mindent megértesz ami körülvesz téged...
Igen ám, de ez az a szakasz is egyben, amikor úgy gondolod, hogy akár még ihatsz is egy kicsit, mert az már úgysem árt meg. De hogy mekkorát tévedsz, hiszen éppen ez lesz az, amikor elérkezik az a része a dolognak, amire a kérdésed is irányult.
Nem jó! Akkor már csak annyit tudsz magadról (ha egyáltalán tudsz valamit, hogy nagyon nem vagy jól! Szédülsz (nagyon), hánynod kell, és egy kicsit talán letargikus leszel. Valóban mindent tudsz a környezetedről, legalábbis abban a pillanatban úgy érzed, de a része lenni már nem tudsz ás talán nem is akarsz, mert nem érdekel.
Az ébredés fejfájással, hányingerrel, hányással és gyomorégéssel párosul másnap.
Ebből úgy gondolhatod, hogy oké, akkor én csak addig a fázisig próbálom ki, amíg a jó része tart, de ahogy már említettem, akkor már vele jön a többi is, és most csak egy enyhébb "alkoholmérgezést" vázoltam. Lehet ennél sokkal rosszabb is!
Nem vagyok sem orvos, sem alkesz, csak volt már benne részem és a tapasztalataimat írtam le.
Most pedig megyek és bedobok egy felest! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!