Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon részegnek lenni jó,...

Nagyon részegnek lenni jó, vagy rossz?

Figyelt kérdés

Én még sosem voltam annyira igazán részeg.

Azon gondolkoztam, hogy amikor már részeg valaki nagyon, az akkor jó, vagy rossz érzés?

Kérdeztem ismerősöket, Ők mit gondolnak. Egyik szerint: Szar, mert nem tudod mi történik körülötted, és nem bírsz menni, meg állni...".

Más szerint: "nagyon jó bódító érzés, úgy érzed bármit megtehetsz, bármire képes vagy, tök jó érzés."

Most akkor jó érzés részegnek lenni, vagy mégsem?

2011. szept. 24. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy élmény :D
2011. szept. 24. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon részegnek nem. Legalábbis én akkor mindenről tudok, hogy mi történik körülöttem, csak mozogni nem tudok.
2011. szept. 24. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét vélemény megállja a helyét. Vannak olyan részegek, akik fütyülnek, dalolnak, jókedvűek lesznek, és vannak olyanok, akik marhára betegek lesznek a piától. Nem egyformán reagál az emberi szervezet az alkoholra. Ha annyira érdekel, egyszer zárkózz be két üveg borral, meg egy félliter töménnyel, és garantáltan kiütöd vele magad, és megtudod. Ha javasolhatom, ne próbáld ki, nem éri meg.
2011. szept. 24. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom (nem túl nagy), hogy amikor elérsz egy bizonyos szintet a részegségben, akkor tényleg minden egész jónak tünik...

Akkor vagy abban a fázisban, hogy nem törődsz a mindennapi problémákkal, és felhőtlenül jól tudod érezni magadat. Jókat tudsz nevetni a poén nélküli vicceken és úgy gondolod, mindent megértesz ami körülvesz téged...

Igen ám, de ez az a szakasz is egyben, amikor úgy gondolod, hogy akár még ihatsz is egy kicsit, mert az már úgysem árt meg. De hogy mekkorát tévedsz, hiszen éppen ez lesz az, amikor elérkezik az a része a dolognak, amire a kérdésed is irányult.

Nem jó! Akkor már csak annyit tudsz magadról (ha egyáltalán tudsz valamit, hogy nagyon nem vagy jól! Szédülsz (nagyon), hánynod kell, és egy kicsit talán letargikus leszel. Valóban mindent tudsz a környezetedről, legalábbis abban a pillanatban úgy érzed, de a része lenni már nem tudsz ás talán nem is akarsz, mert nem érdekel.

Az ébredés fejfájással, hányingerrel, hányással és gyomorégéssel párosul másnap.

Ebből úgy gondolhatod, hogy oké, akkor én csak addig a fázisig próbálom ki, amíg a jó része tart, de ahogy már említettem, akkor már vele jön a többi is, és most csak egy enyhébb "alkoholmérgezést" vázoltam. Lehet ennél sokkal rosszabb is!

Nem vagyok sem orvos, sem alkesz, csak volt már benne részem és a tapasztalataimat írtam le.

Most pedig megyek és bedobok egy felest! ;-)

2011. szept. 24. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
ha már eléred azt a szintet, hogy rosszul vagy, onnantol szar. előtte inkább vicces!:D
2011. szept. 24. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Jah, szerintem is nagyon jó nagyon részegnek lenni, de ahogy jön a hányás, már nem olyan jó. Persze van hogy utána megint feltámadsz, és megint jó :D de a másnap garantáltan rossz lesz, már csak azért is, mert ha nagyon részeg vagy akkor összevissza iszol, amire épp meghívnak :)
2011. szept. 24. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
qrva szar, rendőrök vittek haza, épp hogy kiraktak a kocsiból, megtiszteltem a csatornát. most már tudom miért van műbőr ülésük a rendőrkocsiknak :)
2011. szept. 24. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Isteni, csak tartani kell a szintet mikor még jó a kedved és semmi nem érdekel, de még nem hánysz
2011. szept. 24. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Is-is, az esetleges hányás miatt nem (bár szerencsére ezt nem tapasztaltam eddig), meg amiatt se hogy mozdulni nem bírsz mert ha pl felállsz a székről ott esel össze, nem bírod tartani magad. Amúgy jó volt már ha lehet ezt mondani mert minden olyan hú de buli volt. De elég is volt :D Én max annyira szeretek "részeg" lenni, hogy menni is tudjak rendesen, ne látszódjon rajtam hogy részeg vagyok, és tudjak beszélni, jó kedvem legyen (mostanában sajnos csak pár feles után sikerül jó hangulatban lennem).
2011. szept. 24. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
NAGYON részegnek lenni nem jó érzés. Ha elérsz egy bizonyos határt, onnantól nagyon szar. Becsípettnek és kicsit részegnek lenni viszont nagyon jó. A másik megkérdezetted szerint (aki szerint jó), az még tuti, hogy nem volt nagyon részeg soha max közepesen.
2011. szept. 25. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!