Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon részegnek lenni jó,...

Nagyon részegnek lenni jó, vagy rossz?

Figyelt kérdés

Én még sosem voltam annyira igazán részeg.

Azon gondolkoztam, hogy amikor már részeg valaki nagyon, az akkor jó, vagy rossz érzés?

Kérdeztem ismerősöket, Ők mit gondolnak. Egyik szerint: Szar, mert nem tudod mi történik körülötted, és nem bírsz menni, meg állni...".

Más szerint: "nagyon jó bódító érzés, úgy érzed bármit megtehetsz, bármire képes vagy, tök jó érzés."

Most akkor jó érzés részegnek lenni, vagy mégsem?

2011. szept. 24. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Amikor mindenen nevetsz, énekelsz egy kicsit, nem törpdsz a valódi életed gondjaival, eléggé szédelegsz, de még nincsen hányingered, és azért valamilyen szinten tudsz amgadtól, talán egy kicsit akadozik a járásod és abeszéded, és nem fáj semmid, na attól nincsen jobb! Ja, és óránként egy deci alkoholt igyál, különben rosszul leszel. Mellette igyél jó sok ásványvizet, mert akkor kisebb az esélye a másnaposságnak, valamint lefekvés előtt is legalább 1 liter vizet:DXD
2011. okt. 3. 21:01
 12/14 anonim válasza:
78%
én nem szeretek. Elég részeg tudok lenni ahhoz, hogy normálisan kommunikáljak, és ha piaszagom nem lenne, fel se tűnne az illetőnek. de azt nem szeretem, amikor ezt az érzést elvesztem. Amikor valamit megakarok csinálni normálisan, és nem bírom, az már fusztrál. Tehát ha nem bírok normálisan beszélni, végigmenni az utcán, stb.
2011. okt. 19. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha csak egy fajtát iszom, akkor jól viselem, és nem leszek aggresszív. Inkább jobb, mint rosszabb. Nagyobb mennyiségtől (1 liter bor felett) inkább a mindenki a barátom fázisba megyek át, és nem az agresszív kötekedősbe.
2011. nov. 12. 23:42
 14/14 anonim válasza:
Én már elég sokszor tapasztaltam,és tudnék ám,nagyon sokat mesélni. Talán egy ponyva regényt is írhatnék róla. De röviden,dióhéjban,milyen is nagyon részegnek lenni. 1.Legyengülsz,és el alszol a padon,buszon,vonaton,Stb. Kirabolhatnak,megverhetnek,és még meg is erőszakolhatnak. 2.Össze vissza beszélsz mindenféle hülyeséget,kibeszéled magadat,és mindenféle semmirekellő csavargókkal,csövesekkel kezdesz haverkodni,majd azok ezt kihasználva,lehúznak. 3.Szóváltásba keveredsz,egy társasággal,és verekedésbe kerülsz,és jól elhúzzák a nótádat. 4.Beájulsz,és elvisz a Mentő,a Péterfy Sándor Utcai Kórház Toxikológiára,a híres Dr: Zacher Gábor Osztályára,és másnap reggel,hiába keresed,a ruháidat,értékedet,talán csak az össze okádott,pisált,fosott ruháidat találod csak meg,a kék nejlon zsákban,amit átadnak neked a Nővérkék. 5.Bekattansz,és elkezdesz törni,zúzni,verekedni,és a Rendőrségen,a fogdán találod magad,még talán jól össze verve,és másnaposan közlik veled,hogy milyen bűn cselekménnyel vagy garázdasággal gyanúsítanak.6.Idegen helyen,mondjuk,egy erdőben ébredsz,hogy a rókák harapdálnak,és közben meztelenre vagy vetkőztetve,és az Őzek nyalogatnak,és azt sem tudod,hol vagy. 7.Baleset érhet,simán beeshetsz a Metró,vagy villamos,vagy Vonat alá. 8.Ha éppen otthon iszod magad a sárga földig,akkor is ezer veszély leselkedik rád,akár magadra is gyújthatod a lakást,vagy házat,vagy beleszaladsz egy konyha késbe,vagy ablak,vagy ajtó üvegbe,vagy a saját hányadékodba fulladsz bele. Tanácsom,a sok elrettentő példa után csak annyi,hogy lehet inni,csak okosan! És ha utcán vagy,lehetőleg egy megbízható,jó barátoddal,vagy barátokkal igyál!
2014. aug. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!