Mit igyak eloszor? 14/f
Nem értem. Ki szeretnéd próbálni, milyen érzés berúgni, de emellett nem akarod leinni magad. A két dolog márpedig együtt jár.
Kitalálhatom? Te is egy Tibi atya rajongó vagy?
Hát ez olyan, mintha azt mondanád, hogy egyszer szeretnél dugni, de közben szűz maradni. Nem fog menni.
Vagy leiszod magad, és berúgsz (szép látvány leszel), vagy nem.
Gondolom, a "kicsit berúgás" azt jelenti, hogy spicces lenni. Nem tudok semmit tanácsolni, ebben a korban, 0 tapasztalattal bármitől berúghatsz, még egy korsó sörtől is, ez kiszámíthatatlan. Visszatartani nem tudlak, bármit írok is, ezért csak egyet tanácsolok. Ha elszánod magad a nagy kalandra, feltétlen olyan emberek társaságában tedd, akikben megbízol, hogy nem hagynak magadra, vigyáznak rád, esetleg hazavisznek, ha nagyon berúgsz.
Én is 14 évesen rúgtam be először, de nem vagyok rá büszke.
Eleinte szoktasd magad a piához, pl. egy korsó sör, pár pohár fröccs ilyenek. Ne egyből idd le magad, nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!