Mennyit igyak eloszor az energiaitalból?
Figyelt kérdés
Nem akarok rászokni de haverokkal szoktunk vagyis en nem iszok... de megis
hogy kell elkezdeni? Igyak eloszor egy pohárral aztán majdd kiderul hogy hogy folytatodik?
2015. nov. 3. 20:23
1/8 anonim válasza:
Veszel egy Red Bullt és megiszod. Kész. Bár nem tudom minek, ha nincs rá szükséged. Miért nem iszol valami sokkal finomabbat, egy normális üdítőt például? Coca Cola, vagy valami?
2/8 anonim válasza:
Nem kell tulmisztifikálni. Annyi se mintha meginnál egy kv-t.
3/8 anonim válasza:
Ne igyál egyetsem mert hamar rászoksz
4/8 anonim válasza:
Énis egyesével kezdtem most 3-4 et guritok le naponta
5/8 anonim válasza:
Nem pálinka, annyi mintha kávét innál.
6/8 anonim válasza:
erre is rá lehet szokni?
én ittam már párszor de egyáltalán nem olyan,ami függővé tenne,ugyanígy vagyok a kávéval
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan megihatsz egyet simán ! :)
Egyébként a Hell és a Burn energiaitalokat ajánlom inkább e közül is a Hellt mer ezek minőségiek még annyira nem káros mint a többi és nincs benn káros anyagok hatalmas mennyisége(ez nem azt jelenti hogy nincs benn)
Ezt onnan tudom hogy a Hellt minőségibiztonságőrök nézték át,.és ellenőrizték akik német szakemberek! Tehat a Hell minőségi alapanyagokból készül ,még ha energydrinket iszogatsz hát ezt tudom ajánlani :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 8. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!