Ittatok már az újfajta Hell energiaitalból?
van piros szőlős és almás
nekem nagyon ízlik :P :D
A szőlős már annyira nem új szerintem, azt már iszom egy ideje :)
Az almásat most láttam először a napokban. Szerintem finom, de egy nagy hibája van: túl édes. Ha egy kicsivel kevesebb cukor lenne benne, sokkal jobban ízlene.
Az almásat már ittam, kb.2-3 hete s ízlett:)
Másikat még nem.
Igen, mindkettőből. Régebben megjelent első generációs szőlős ami kb tavaly tavasszal jelent meg az nagy kedvencem lett. Utána jött a New Generation névvel , amit szerintem nagyon elb*sztak a mate teával és nem ízlett az íze, ellenben a sima fekete New Generationnal . És most a Strong néven(megnövelt koffeinnel: 38.4 mg/100 ml) végre a normális régi íze lett. Az almás is finom, már elég sokat ittam abból is, de közrejátszott az is hogy a hivatalos megjelenés előtt(Február) tudtam megszerezni kb 3 héttel.
hiyarant : Ha nem szereted a sima tutti-frutti ízt akkor esetleg ezek szóbajöhetnek nálad: Monster, Gilroy, Go Fast(ez hasonlít a tuttifruttihoz de sokkal finomabb szerintem) Xl lime, cranberry, és Rise NRG fehér az nagyon finom málnás-bodzás ízű. Röviden így most ezek jutnak az eszembe amik Magyarországon is kaphatóak és aránylag gyakoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!