Hogy igyak sokat anélkül hogy hánynék?
És am miért akarsz sokat inni? Drágább, mintha kevéstől lennél jól :D De pár általános tipp van:
- töményre sör elvileg nem annyira adja, fordítva illik
- ne mixelj! abból többnyire tuti hányás van, ha 4-5 félét összeiszol
- ne éhgyomorra, és ne fáradtan, mert hamarabb is b
beüt, és nagyobb az esélye, hogy yolo alapon tovább iszol
- ne sokat igyál, hanem amennyi neked kell, 3-4 ilyen hányós kör után rá lehet jönni, hol a határ, ha nem rosszarcok a haverok, akkor nem fognak csesztetni vele
rá kell gyúrni.
mikor végeztem az egyetemmel, akkor volt pár év ami a bulizásról és a haverokról szolt.
ott úgy bele jöttem a piálásba, hogy egy üveg whisky simán lement.
de olyan is előfordult, hogy egy karton sört (24 doboz fél literes arany ászok) egyedül megittam mondjuk délután 2-től éjfél-egyig.
sőt!
a sörtől akkoriban már be se tudtam rúgni, elértem egy szintet és nem tudtam jobban berúgni, de igazából be sem voltam rúgva csak jól éreztem magam :D
most meg azon a szinten vagyok, hogy megiszok egy doboz sört 'oszt elalszok a g*cibe :D
tehát edzésben kell lennie az embernek, meg nemárt ha nem egy vézna tested van, nekem a 180 centimmel meg a 90 kilómmal könnyebben ment a történet.
viszont volt olyan haverom, aki egy kigyúrt állat volt, és szó szerint 2 kis tuborgtól már hulla részegen félre beszélt, 3-tól meg már okádott és csúszott a földön.
ő akárhova ment, egy ezresből mindig megúszta a piálást egész estére :D
remélem kb 16 éves vagy, ahol még az a menő, aki 'sokat iszik'. különben megbocsáthatatlan a kérdés..
de amúgy meg: ne igyál sokat, ha nem bírod. minek akarnál sokat inni = sok pénzt költeni? nem vagy túl okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!