Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy igyak sokat anélkül hogy...

Hogy igyak sokat anélkül hogy hánynék?

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden az edzéseken mulik.
2016. febr. 6. 21:19
 2/13 A kérdező kommentje:
utoljára csak annyi volt hogy fáradt voltam, és totál készen voltam nagyon kevés pia után
2016. febr. 6. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne legyen benne alkohol!
2016. febr. 6. 21:30
 4/13 savanyújóska ***** válasza:

És am miért akarsz sokat inni? Drágább, mintha kevéstől lennél jól :D De pár általános tipp van:

- töményre sör elvileg nem annyira adja, fordítva illik

- ne mixelj! abból többnyire tuti hányás van, ha 4-5 félét összeiszol

- ne éhgyomorra, és ne fáradtan, mert hamarabb is b

beüt, és nagyobb az esélye, hogy yolo alapon tovább iszol

- ne sokat igyál, hanem amennyi neked kell, 3-4 ilyen hányós kör után rá lehet jönni, hol a határ, ha nem rosszarcok a haverok, akkor nem fognak csesztetni vele

2016. febr. 6. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, azt nem kell eröltetni.
2016. febr. 6. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:

rá kell gyúrni.

mikor végeztem az egyetemmel, akkor volt pár év ami a bulizásról és a haverokról szolt.

ott úgy bele jöttem a piálásba, hogy egy üveg whisky simán lement.

de olyan is előfordult, hogy egy karton sört (24 doboz fél literes arany ászok) egyedül megittam mondjuk délután 2-től éjfél-egyig.

sőt!

a sörtől akkoriban már be se tudtam rúgni, elértem egy szintet és nem tudtam jobban berúgni, de igazából be sem voltam rúgva csak jól éreztem magam :D

most meg azon a szinten vagyok, hogy megiszok egy doboz sört 'oszt elalszok a g*cibe :D

tehát edzésben kell lennie az embernek, meg nemárt ha nem egy vézna tested van, nekem a 180 centimmel meg a 90 kilómmal könnyebben ment a történet.

viszont volt olyan haverom, aki egy kigyúrt állat volt, és szó szerint 2 kis tuborgtól már hulla részegen félre beszélt, 3-tól meg már okádott és csúszott a földön.

ő akárhova ment, egy ezresből mindig megúszta a piálást egész estére :D

2016. febr. 6. 22:09
 7/13 tothp ***** válasza:
ha akkor hagyod abba az ivást, amikor szarul vagy, az már késő. Amit a végén ittál, még el sem kezdett dolgozni a gyomorban. mire leér, sokkal szarabbul leszel.
2016. febr. 6. 22:20
 8/13 szaszaa11 ***** válasza:
10db forever arctic sea, és bármennyit ihatsz, nem fogsz hányni ;)
2016. febr. 6. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp jóllakva, és kipihenten menj bulizni, és lehetőleg töményre ne igyál se sört se pezsgőt, fordítva mehet. Lehetőleg 1 féle töményet igyál. Én általában akkor bírom hosszú ideig jó hangulattal, hányás nélkül, ha pár sörrel alapozok, majd arra iszok jó sok vodkát. Nálam a vodka az ami a legkevésbé hánytat, mert nagyon tiszta ital. Ha töményen nem bírod az ízét, igyad naranccsal.
2016. febr. 7. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:

remélem kb 16 éves vagy, ahol még az a menő, aki 'sokat iszik'. különben megbocsáthatatlan a kérdés..

de amúgy meg: ne igyál sokat, ha nem bírod. minek akarnál sokat inni = sok pénzt költeni? nem vagy túl okos.

2016. febr. 7. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!