Mekkora tragédia az, amikor részegen valaki nem tud megtenni pár lépést sem anélkül, hogy ne taknyolna el?
Ahogy elnézem a részegeket amikor nem tudnak menni rendesen, és ide-oda szédülöznek, dölöngélnek, nem tűnik szr dolognak.
Még senkit nem hallottam panaszkodni ilyen állapotban, hogy " a pcsába, többet nem iszom az tuti!"
Szóval ilyenkor mennyire rossz érzés ez?
:) Gondolom veled még nem fordult elő...
Próbáld ki. Akkor abban a pillanatban kevésbé izgat a mozgáskoordináció hiánya. Egy átmulatott este után reggel az emberek 60%-a mindig megfogadja, hogy nem iszik többet, de hát ezt tudjuk jól, hogy nem jön össze.
Miért, megkérdezted őket?
Én egyszer jártam úgy, hát, magamon röhögtem kínomban. Már akkor sem volt jó érzés, de másnap visszagondolva...
De ismerek alkoholistát, gyakran vagyok vele egy társaságban és kísérem haza, a megszólalásaiból (a pi.csába; egy darab sz.r vagyok, és ehhez hasonló káromkodások) nekem nem az jött le, hogy ő ezt annyira élvezné.
Én eddig egyszer jártam így. Megittam 3 dl málnás sört, és utána, mikor bementem a - kinti levegőhöz képest - meleg szobába, kb. kacsáztam az ágyamig. Majdnem elestem, de utólag visszagondolva irtó vicces volt.
Azóta nem ittam egy korty sört sem. Egyszerűen az az, amit egyáltalán nem bírok.
3 dl sör jobban kiüt, mint 3 dl vörösbor, pedig utóbbiban több az alkohol.
hát én pedig pont elég sokszor hallotta, azt ilyen állapotú emberektől (magamtól is), hogy legközelebb nem iszom annyit.
amúgy nem tragédia, ezt is meg kell/lehet tapasztalni. inkább ez, mint hogy drogozz. később poén lesz visszagondolni rá. nekem az, legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!