Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez mit mond el egy lányról?

Ez mit mond el egy lányról?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam már, hogy a bor, likőr hasonlók a női italok a pálinka, sör, abszint pedig a férfiaké. Szerintem ez hülyeség. Szerintetek mit mond el egy lányról, ha csak a röviditalokat szereti?

#alkohol #pálinka #társadalmi előítéletek
2016. febr. 22. 10:35
 1/9 Mojjo ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy hülyeség ez a női ital/férfi ital kategorizálás. Nem is kicsi. (Az meg, hogy a bor női ital lenne, különösen nagy baromság.)

Mit mond el a lányról, hogy csak a rövideket szereti? A személyiségéről az égvilágon semmit.

Az ízléséről is csak akkor mond valamit, ha valóban "szereti" ezeket, nem pedig ezeket képes lenyomni a torkán, ha már részegedni kell.

2016. febr. 22. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nöi/férfi ital, tipikusan hülye emberektöl származik, és eddig még csak Magyarországon találkoztam ezzel ez ötlettel.

Az meg semmit sem mond egy lányról, hoyg mit szeret inni, éppen annyira nem, mint ahoyg az sem, hogy édeséget, salátát vagy húst szeret jobban.

2016. febr. 22. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
fene tudja...a mi társaságunkban a nők inkább szeretik a nem édes röviditalokat....a férfiak meg az édeset...attól még normális emberek vagyunk...
2016. febr. 22. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mond el róla semmit.

Amúgy érdekes dolgok ezek. Nagyon édesszájú vagyok, fogyáskor is eszem napi 1-3 (szénhidrátszegény) édességet, de italban szinte sosem szeretem az édeset (a keserűt sem). A tokaji aszú és a Stroh80 kivétel, de a többi italom nem édes, a likőröktől amúgyis a falnak mennék. Az abszintnak nevezett cucc is édes, na az se jó.

Whisky, vodka, pálinka, társaságban s nyáron könnyű italnak sör, ezeket szeretem, amennyiben jófélék :)

Amit nem értek, az a hígítás. Ha vizet akarok inni, akkor vizet iszom, ha italt, akkor töményt, tisztán (a Stroh80 kivétel, azt kávéba teszem, pár cseppet).

S persze a tokaji aszú, ami nálam örök kedvenc, pedig folyékony cukornak is tekinthető :D De finom. Azt is úgy iszom, mint egy felest (3-5cl), valahogy sokkal erősebbnek hat, mint amilyen.

2016. febr. 22. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szeretem az édességeket. Italban sem, ételben sem. Általában sört iszom, ha rövidet, akkor unicumot, és borban is a szárazat szeretem. Ettől még nőnek érzem magam.
2016. febr. 22. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Általában a nők likőröket isznak, illetve édes bort, pezsgőt, vermutot, de attól még nem női piák. Legtöbb haverom is az édest szereti ezekből, én inkább a szárazt de attól még nem tartom őket férfiatlannak, mint ahogy az édes italokat sem tartom női piának. Emellett ismerek olyan csajt aki csak a whiskyt és a pálinkát szereti tisztán, meg olyant is aki a tequilát, olyant is aki imádja a sört. Én meg mint mondtam bor, pezsgő, vermut esetén a szárazat szeretem inkább, de pl. töményből meg az édeset. Jager a kedvencem. Nem vagyunk egyformák. Ha a csaj akit említesz csak azért a töményet issza mert attól tud legdurvábban és leghamarabb beállni az azt mondja el róla hogy elég nagy alkesz, ha viszont azért mert azt szereti, de nem issza magát atomrészegre, az semmi különöset nem mond, ilyen az ízlése. Mindenkié más.
2016. febr. 22. 19:44
 7/9 Phoney ***** válasza:
100%

A női-féri ital fogalma általában a nagyon rossz italokat fogyasztó körökben alakul ki, ahol kb. azt kell eldönteni, hogy magában isszuk meg a szart, vagy édesítve (kommerszlikőr vagy párszázas édesbor formájában). De ma már itt is egyre kevésbé érvényesül, mivel ez a preferencia is inkább épült a férfival-nővel szembeni klasszikus elvárásokra, mint az ízlésre. Persze, hogy minden nő a „női italokat” szerette, amíg csak azt tették eléjük és csak ahhoz szoktak hozzá...

Ezen túl a „nő ne igyon rövidet” olyan, mint a „nő ne járjon egyetemre”. Volt ilyen is, csak már nem tegnap.

2016. febr. 22. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Ne reménykedj. Semmi esetre sem jelenti azt, hogy a rövid péniszt is szereti.
2016. febr. 23. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem a szocializmus hülyesége nagyim most 80 mikortól emlékszem családi ünnepeken a nöknek volt véve édes pálinka (kommersz szar vagy likőr) férfiak itták a házi szilvát.... gondolom hogy a szoci idök ideólógiája tette beléjük hogy a nök gyengébbet isznak
2016. febr. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!