Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baratnomnek az apja csinalt...

Baratnomnek az apja csinalt 84%os palinkat ha iszok belole lesz valami bajom?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Azt mi honnan tudjuk?
2016. febr. 18. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én nem tenném. Hígítsd mondjuk 1:1 arányban, így ugye 42%-os lesz. Ha gyengélled akkor értelemszerűen kimatekozod.
2016. febr. 18. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Kizárt hogy pálinkát csinált. Valamit kotyvasztott. Lehet tiszta szeszből ilyet csinálni , de az nem pálinka.
2016. febr. 18. 14:27
 4/10 anonim válasza:
0%
Nincs ilyen pálinka.
2016. febr. 18. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem csinált 84%os pálinkát.
2016. febr. 18. 15:24
 6/10 Phoney ***** válasza:
100%

Önmagában attól, hogy 84%-os, száj- nyelőcső, és/vagy gyomorirritáció fordulhat elő, ami akár napokis is eltarthat. Ha ráadásul hibás, erősen acetátos pálinka, akkor a nagy töménység ezt is felerősíti és különösen irritatívvá válhat. Emellett persze ha nem tudod követni, hogy mennyi alkoholt ittál és mennyit bírsz, akkor jól földhöz is verhet (egy feles bő 1 deci vodkának felel meg).

Egyébként jó nagy baromság 84%-os szeszt inni tisztán, igazi mazochista szórakozás. Jobban jársz, ha hígítod majdnem ugyanannyi vízzel.

Utolsó 3:

Ha valamilyen oszlopfeltétes lepárlója van (ami manapság háznál is egyre gyakoribb), akkor meg tudja főzni 84%-ra. Más kérdés, hogy mennyire érdemes.

2016. febr. 18. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Ittam már 85%-os alkoholt, fajtától függően megoldható, nagyon megfelelő lelkiállapotban. Bajom nem lett tőle.

(De a Stroh80 nagyon ritkán megy tisztán - néha próbálkozik az ember- , pedig az jó cucc :D Konyhai alapanyagnak használom, mert remek ízesítő.)

Hogy megbízunk-e abban az italban s hogy mennyire vagy kezdő és érzékeny, s mennyit innál, arról nem tudhatunk semmit.

Ha kíváncsi vagy, igyál egy cseppet, ha elviseled, egy kortyot. Aztán várj. Készültem már ki egy korty rossz bortól (a minőségre érzékeny vagyok :)), úgyhogy óvatosan. Bár én menet közben azért el tudnám dönteni, hogy mégis hova lehet tenni a minőségét nagyon nagyjából...

2016. febr. 18. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Annyira jó látni, hogy valaki azt mondja A, a többi rögtön azt mondja. kizárt. :)

Hogy nektek mennyi barátotok lehet az életben!

2016. febr. 21. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
abszintot is megisszák, tehát meg lehet inni de a házi lepárlóktól tartok kicsit, pálinka fözdés ha jól tudom nem adhat ki bizonyos szeszfok fölötti pálinkát,bár ismerösömnek jó barátja a főzdés és mivel közismert, hogy az elején jön az erös pálinka volt hogy (már mérö órák utáni tartályból) kiengedett
2016. febr. 27. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
*csak
2016. febr. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!