Mi a különbség a rázott és kevert vodka martini között? Ízben vagy miben másabb?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 09:26
1/4 anonim válasza:
Állítólag (múltkor tv-ben volt) az állaga másabb. Keverés közben nem, viszont rázáskor összetörik kicsit a jég és azt mondták, kicsit kásásabb ettől. Remélem érted, mire gondolok :D
2/4 anonim válasza:
nem kásásabb lesz, hanem a rázástól a jégből letörik egy csomó apró darabka, ami nagyon hamar elolvad, és sokkal vizesebb lesz tőle a Martini.
4/4 anonim válasza:
a rázott zavaros a kevert tisztább(átlátszóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!