Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2decis Royal vodka mennyire...

2decis Royal vodka mennyire üt meg?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem nem vagyok az a nagy alkoholista egy 2decis mennyire bódító hatású?
2011. nov. 7. 18:53
 1/6 anonim válasza:
76%

Ha huzora iszod meg ehgyomorra garantaltan agyon fog b.aszni.

Egyebkent nem kell tartanod.

2011. nov. 7. 18:58
 2/6 B. Elek válasza:
18%
hát az attól függ hogy ki üt meg vele. ha egy erősebb férfi üt vele akkor jobban fájhat mintha egy lány. engem tegnap egy baseball ütővel ütöttek meg(szerintem az jobban fáj:S)
2011. nov. 7. 19:10
 3/6 Phoney ***** válasza:
100%

Nem tudjuk. A kellemes közérzettől a talajrészegségig sok mindent okozhat. Ha nem akarsz beesni a kisszék alá, akkor igyál meg 30-40 percenként egy felest, amíg jól nem érzed magad, ha meg be akarsz esni a kisszék alá, akkor idd meg egyszerre az egészet.

Ha harapsz utána savanyú uborkát, akkor mindkét esetben sokkal kevésbé gusztustalan.

2011. nov. 7. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
ha az egészet egyszerre megiszod, akkor nagyon meg fog ütni :D
2011. nov. 7. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ez a súlyodtól is függ, és hogy eszel-e a piálás mellé pl valamilyen rágcsát, ami felszívja apiát
2011. nov. 7. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
éhgyomorra gyorsan lehúzni megüt.
2011. nov. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!