Senki nem vonta kétségbe, hogy a legolcsóbb borok között ez akár jó is lehet. Csak az a helyzet, hogy a legolcsóbb borok tényleg csak a szó totális megerőszakolásával nevezhetőek egyáltalán bornak. Ahogy egy bortermelő írta egyszer nagyon találóan: ezekkel a termékekkel nem bort veszel olcsón, hanem nagyon drágán veszed meg annak az illúzióját, hogy bort iszol.
2016. jan. 14. 08:49
22/29 anonim válasza:
@21:04
Nálam a koccintóstól a dínomdánomig már mindenféle hitvány lőre csúszott le a torkomon, de nem éltetem magam ilyen illúziókkal hogy a La Fieste az jó bor lenne. Inkább mondjuk úgy hogy szar borok között a legkevésbé szar.
2016. jan. 14. 09:43
23/29 kecskefészek15 válasza:
Nem, a középső kategória legalja a La Fiesta bor
2016. jan. 14. 17:06
24/29 Boboooo90 válasza:
Elmondhatjuk, hogy igénytelen vagy. :D A kőbányai, soproni, borsodi, magyar fácán nem sör... kukorica van benne. A La Fiesta cukrozott méreg, alapból Magyarországon nincs nagyon jó édes bor, nem adottak a feltételek...
2016. jan. 15. 11:58
25/29 Mojjo válasza:
"alapból Magyarországon nincs nagyon jó édes bor, nem adottak a feltételek"
Végülis csak a világ két legjobb édesboros borvidékéből az egyik nálunk van... És azok a boraink, amik valóban a világszínvonalnak is a legtetejét képviselik, egytől egyig az édesek közül kerülnek ki.
2016. jan. 15. 12:10
26/29 anonim válasza:
Tavaly nyáron ittam belőle Édes Élmény rozét, és kékfrankos rozét, utóbbiból csak egy kis kortyot, előbbit a pohár felétől szódával. Tényleg érződik rajta a szőlő íz, aminek annyi keresni valója van ott mintha tej ízű sajtot, vagy liszt ízű kenyeret, esetleg nyers krumpli ízű főtt burgonyát ennék. Miközben a mustot borrá erjesztik megváltozik az íze, szőlőízűből borízű lesz, eddig egy minőségi borral se találkoztam aminek szőlőíze lett volna, még az 500 forintos Varga szürkebarátnak is teljesen egyértelmű bor íze van. A másik furcsaság hogy a kortyot egy másodpercnél tovább nem tudtam a számban tartani, valahogy kényszeresen lenyeltem, ami után még fröccsként is kellemetlen utóízt éreztem, szerintem akkor mutatta meg az igazi arcát ez a lőré.
2016. jan. 15. 18:02
27/29 anonim válasza:
bornál a szőlő íz mióta deffekt?
2016. jan. 15. 18:53
28/29 anonim válasza:
Hogy is mondjam, meg is marad, nem is marad, a lényeg hogy megváltozik az erjesztéstől. Tudod mit, vegyél egy üveg tetszőleges bort egy La Fiestát és egy fél kiló szőlőt és fogyaszd egyszerre. A La Fiesta ízében van valami aminek 2 hónap erjesztés után nem szabadna ott lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!