Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mojndanátok minőségi borokat?...

Mojndanátok minőségi borokat? Ajándékba lenne

Figyelt kérdés
Szóval a hétvégén volt tesóm születésnapja és szereti a jó borokat. Arra gondoltam, hogy viszek neki, de nem tudom mi lehetne jó. Ő elvileg ért hozzá és nem akarok valami szart vinni :D . akár 10k-t is szánnék rá. Valaki aki ért hozzá tudna jót ajánlani? Pincészet és évjárat?
2015. ápr. 20. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
5ezer fölött már nagyon minőségi bort kapsz, teljesen mindegy ,hogy milyen..
2015. ápr. 20. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Tokaji aszú,azzal nem lőhetsz mellé!
2015. ápr. 20. 15:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Férfiaknak nem szokás szerintem desszert bort venni. Az olyan csajos nem? Illetve tudom hogy a vöröset szereti, sőt azt mondta hogy nincs jó édes vörös bor :D tehát gondolom nem szereti borból az édeset
2015. ápr. 20. 15:43
 4/5 Mojjo ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem tartom a desszertbort csajosnak, ettől függetlenül, ha valaki nem nagyon szereti, akkor természetesen mást vennék én is neki. Félig-meddig igaza van abban, hogy nincs jó édes vörösbor. Én inkább úgy mondanám, hogy Magyarországon csak sokévente egyszer-egyszer van egy-két jó természetes vörösbor (értsd: nem édesített lőre), ami valóban rendben van. (Speciel én nem javasolnám senkinek magyar édes-félédes vörösbor vételét, aki nem maximálisan biztos a dolgában.)

Nade a kérdésre rátérve:

- Heimann Barbár 2011: [link]

- Sauska 7 Siklós 2011 (Sikós és nem Villány!): [link]

- St. Andrea Merengő 2011: [link]

- Szecskő Cabernet Franc 2012: [link]

- Hegyi-Kaló Örökségül 2007: [link]

Így első körben. Ezekkel nem lehet mellényúlni :)

2015. ápr. 20. 16:06
 5/5 anonim válasza:
Szepsi pincészettől bármit :D Mádi borok yey! :D
2015. júl. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!