Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A La Fiesta a minőségi borok...

A La Fiesta a minőségi borok közé tartozik?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 18:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem egy tipikus bor. Inkább szeszes ital kategória. Sokan veszik. Kólához nem rossz.
2016. jan. 12. 19:05
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nézd meg az árát. 300-400 Ft. 1 üveg. Mi télen forralt bornak vesszük, nyáron fröccsnek.
2016. jan. 12. 19:23
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Forralt borhoz szoktam venni télen. Vagy középsulis haverokkal szoktunk bontani egyet nosztalgiából.

A minőségtől azért messze áll.

2016. jan. 12. 19:55
 14/29 Mojjo ***** válasza:
56%
Lehet, hogy neked ízlik, abszolút semmi baj nincs ezzel. Ettől függetlenül fényév távolságra van a minőségtől - nagyon nem minőségi. De ettől persze még tetszhet. Na meg kérdés, hogy miket ittál még mellette, milyen összehasonlítási alapod van. Csupa legalja bor között lehet tényleg jónak tűnhet pl.
2016. jan. 12. 20:09
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Hitvány pancs. Tele van cukorral hogy elnyomja a "tablettásbor" ízt.
2016. jan. 12. 20:58
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
Hát én meg az aszút nem bírom meginni, ragadós, édes, brrrr. Lehet akármilyen minőségi, ha valakinek más az ízlése...
2016. jan. 12. 21:31
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, abból az összegből, amennyibe egy üveg La Fiesta kerül, matematikailag képtelenség egy üveg minőségi bort kihozni polcra kerülésig.

Ezzel szerintem meg is kaptad a választ.

Én speciel, ahogyan az alkoholból és gyümölcsízű aromákból pancsolt szeszes italokat sem lehet pálinkának nevezni, én ezeket az itótákakat sem engedném bornak hívni.

2016. jan. 13. 08:08
 18/29 anonim ***** válasza:

"Én speciel, ahogyan az alkoholból és gyümölcsízű aromákból pancsolt szeszes italokat sem lehet pálinkának nevezni, én ezeket az itótákakat sem engedném bornak hívni."

FYI: Ha nem szőlőből és megengedett alapanyagból (borkészítés során használható anyagok) készül, akkor nem is hívhatja bornak. Ha valóban ennyire megszállottja vagy a témának, irány a jogtár :)

2016. jan. 13. 10:26
 19/29 akarkizoltan56 ***** válasza:
37%
meg lehet inni :)
2016. jan. 13. 18:13
 20/29 akarkizoltan56 ***** válasza:
0%

forralt bor nem sokat ér

minnél tovább forralod

annál kevesebb lesz benne a százalék.

2016. jan. 13. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!